Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Je téměř neuvěřitelná drzost, jak odpůrci Andreje Babiše dehonestují jeho voliče. Prý se jedná o neinteligentní dělnickou lůzu, případně venkovany."

Voliči Andreje Babiše se dehonestují sami tím, koho zvolili. Jestliže si je člověk vědom jeho afér a kauz a přesto všechno je schopen jej zvolit, pak by měl být zbaven svéprávnosti. Přijde mi to jako stockholmský syndrom.

A navzdory nějaké politické korektnosti klidně o Babišově voliči řeknu, že je to hloupý vidlák. Znám totiž několik pouze vyučených lidí, kteří moc rozumu nepobrali. Nejsou schopni přemýšlet v širších souvislostech. Prakticky žijí v přítomnosti, nemyslí na budoucnost, zapomínají na minulost. Žijí teď a tady a dali by cokoliv za to, aby se jim ten jejich nudný a bídný život prostý peněz pozitivně zlepšil. Pochybuju, že někdo z těch vidláků se podrobně seznámil s programy a minulostí kandidujících politických stran. Pokud by tak učinili a nerozhodovali se na poslední chvíli na základě momentálního okouzlení z kampaně, mohly by volby dopadnout jinak.

0 1
možnosti

Vybírám si to, co mi předkladate, víte, nevěřím, že moje generace, která je již v důchodu byla hloupá, víte, my jsme žili v době, kdy se dařilo kultuře, kdy jsme četli, diskutovali, žili jsme v době kdy se dařilo umění, podíleli jsme se na tom, nemůžeme být důchodci blbci...

1 0
možnosti

Psáno panu Ticherovi

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Tak nevím, ale já jsem zase četla, že AB volili hloupí důchodci, inu, když méně volené strany neprovedou sebereflexi, že to podělaly ony, tak se nikam nehnou. Já AB nevolila...

1 0
možnosti

To se přece navzájem nevylučuje. Neúspěšné strany by měly provést sebereflexi. A že Ano volí jednodušší důchodci prokázaly průzkumy a potvrzuje to i moje osobní zkušenost.

0 0
možnosti
Foto

Včera naši litvínovští hokejisté udolali po obrovském dramatu pražskou Spartu. Byl plnej dům a následně i hospody. A došlo samozřejmě i na volby - ANO v Litvínově získalo okolo čtyřiceti procent. Prý se to nelíbilo nějakému snad pražskému slavnému spisovateli. Že aby už ty starý nevzdělaný magoři co nejdřív natáhli bačkory, a byl klid. Sedmdesátiletý Pepa Rambo pravil, že se za ním staví a že se uvidí, kdo ty bačkory natáhne. Došlo i na jakousi dámu, televizní hvězdu, která údajně hrubě napadla ty tupý důchodce a nevzdělance s vy..banejma mozkama. Naše Emilka - pěkná to cvičitelka érobiku - nad tím mávla rukou. Tyhle ženský, co se celej svůj dospělej život neúspěšně rvou s obezitou a perou do sebe všelijaký bobule, to taky dost často mají v hlavě vymaštěný, pravila.

Inu - drsný sever země.

4 0
možnosti
Foto

No a hlavně si myslím, že čím více ti, co si myslí, že jsou vyvolené elity budou voliče kohokoliv zesměšňovat, o to urputněji ho budou volit..R^

3 0
možnosti

:-)......Samozřejmě, že máte pravdu! V diskusích jsem několikrát přečetl, že Babiše volili lidé méně vzdělaní, pokud to najdu překopíruji a dodám. Je už dnes hodně lidí, kteří nejsou závislí na novinách neboČTV a vybírají a posuzují informace, ke kterým se doberou na internetu!

Píšu to už po sté: KDyby Babiš nešel do politiky a neohrozil zaběhnuté"klasické strany" ani pes by po něm neštěkl. Ale....ohrožuje zaběhnutý systém letitých "odkloňovačů" to nelze odpustit ! R^R^R^

2 1
možnosti

:-) ......Našel jsem to! ...., nebudu jmenovat autora ...diskusní příspěvek 26.10. v 18,41 !

Stejně tak jako voliči hnutí ANO, které volí 46 procent lidí nad 60 let, a lidé ze základním vzdělání, který nevadí, že si Babiš po dobu 4 let hrabal jenom pro sebe a pokud na to ......tak to prostě je. !!!!!!

0 1
možnosti
Foto

Ta Dondyho slova také podepisuji.

1 0
možnosti
Foto

;-) Kom dělili ,,lid" na dělníky, rolníky a pracující inteligenci. Nyní je dělba takováto: patriciové, plebs a tzv. střední třída;-D

3 0
možnosti

Jsme toho času na dovolené se skupinou, čítající 12 osob. Všichni jsme vysokoškolsky vzdělání-úspěšní podnikatelé, manažeři, primáři nebo přednostové klinik. Nejméně 4 osoby z této skupiny otevřené přiznali, že volili ANO Andreje Babiše. Stačí to?

4 0
možnosti

Oprava textu, nejméně 4 osoby z této skupiny otevřeně přiznaly ... autokorektor zapracoval ... ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik