Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Znám i lidi otitulované před jménem i za jménem, kteří také AB volili.

Zatím bych řekl, že jde o lidi postižené "fachidiocií", tedy nechápající nic z reálného světa mimo jejich obor a lidi závistivé.

4 1
možnosti
Foto

Tak. Ovšem totéž lze říci i o mnohých jeho odpůrcích;-)

4 0
možnosti
Foto

J93i47ř27í 79K30i39n41d11l

28. 10. 2017 10:28

To by je musely dehonestovat průzkumy, které říkají jaká skupina lidí volila tu, či onu stranu.

1 0
možnosti
JP

J52a21n 35P20a89v90l86í74k

28. 10. 2017 10:24

Jsem asi neinformovaný, ale nikde jsem po volbách neslyšel ani nečetl o tom, že by se kavárníci ošklíbali nad dělníky, natož pak nad dělnickou třídou (jak správně uvádí autor blogu marxistickou terminologií). Zato jsem mnohokrát četl o jakési intelektuální kavárně, kterou je zapotřebí vystavit na pranýř, protože mají vysokoškolské vzdělání a pohrdají tou dělnickou třídou (jak nám vtlouká do hlavy náš pan prezident osobně nebo prostřednictvím svého Ovčáčka a podobně i autor tohoto blogu). Ostatně tohle pamětníci znají z doby čtyřicetileté éry, kterou jsme v roce 1989 zavrhli. Ale slyšel jsem o tom, že milion a půl lidí volilo estébáka, komunistu, člověka s nebývalým střetem zájmů, likvidátora malých a středních podnikatelů, likvidátora demokratického systému. O tom pan autor blogu zřejmě nic neví.

11 3
možnosti
Foto

zevšeobecňujete na trochu nepravém místě. Stačí se podívat na mnoho (i když zdaleka ne všechny) textů oněch příznivců a mají společný znak - zásadní chyby v rodném jazyce. Tím nemyslím různé složité chytáky, ale ty nejzásadnější věci. Takže tak. Jsou chytří lidé se základním vzdělám a hloupí s tím vysokoškolským, ale také naopak. A troufám si tvrdit, že ta druhá varianta se podstatně početnější.

2 0
možnosti
Foto

Pan Jiří Donát opomněl při svém prohlášení jeden fakt. Že ta štika Andrej v tom rybníčku byla od samého počátku jeho napuštění spolu s kapříky, tolstolobiky i mřenkami a žrádlo, sypané námi dělnými, polykala se stejnou chutí /ale nejspíše s větší dravostí dané štikám/ jako ostatní ryby. Jen byla tak říkajíc trochu schovaná na dně v bahýnku a nebyla tolik vidět.

15 1
možnosti

Jen malé doplnění. Takových štik je v tom rybníčku spousty, jen se vždy (na rozdíl od Babiše) schovávaly za nastrčené politiky. A proto jim Babiš vadí, neboť je chce z toho rybníčku vystrnadit a jde na to chytře.

8 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik