Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

zamezit přístup pana Hermánka do diskuze těchto blogů je přinejmenším hloupost někoho kdo o tomto rozhoduje, já sám mám s názory pana Hermánka velký problém a opravdu v poslední době mě jeho reakce na některé příspěvky připadaly spíše jako trolování ale takovým to opatřením ukončit jeho činost zde je nekompetentní

4 0
možnosti
OF

Já jsem s Jirkou Hermánkem vycházel dobře. Názorově spíše nesouhlas, diskuse v pohodě.Navíc se dalo se od něho ale pochytit hodně z němčiny i angličtiny. Také jsem si všiml , že ho amigo Vodvářka ignoruje, nevím ,ale myslím si, že bychom se měli povznést nad malichernosti. Karma. Jirko Ahoj.:-PR^

2 0
možnosti
SB

Mezi tebou a panem Hermánkem to bylo asi jako mezi námi dvěma, tedy tebou a mnou.

Názorově nesouhlas, ale v pohodě spolu vycházíme. Dokonce jsi jeden ze dvou, s nimiž si tykám (druhý je Vladimír Kroupa).

1 0
možnosti
PT

P83e16t80r 44T24o41m86e65k

23. 11. 2018 9:58

Já jsem se s panem Hermánkem dost hádal, dost jsem ho nesnášel za jeho názory hlavně na Václava Havla, hodně mě naštval s domlouváním naší osobní schůzky (tak trošku dost si vymýšlel. Ale daleko víc mne štve duo Banga-Janků, protože to jsou ne administrátoři ale ideologové. A ti jejich anonymní podřízení, kteří tady příspěvky vyhazují protože "nepatří do slušné a kultivované diskuse", to je k smíchu. Já bych řekl, že to jsou takoví názoroví teroristi. Vraťte nám Hermánka.

14 0
možnosti
VV

Ja si teda myslim, ze ne ideologove, ale neco jim chybi. Asi to, to mel pan Dvorak a pan Al Chara.

A opravdu bez p.s. Hermanka je tu smutno. Jeho zvlastni nazory mne vzdy obveselily.

0 0
možnosti
PB

P62e48t47r 49B96u38r34i88a56n

23. 11. 2018 9:52

Plakal jsem u toho. I když je pravda, že je kolikrát hrůza, co zdejší bachaři považují za příspěvek odporující slušné diskuzi, jak honosně nazývají ideologickou cenzuru. Karma.

6 0
možnosti
NM

...že by jsme se vraceli k normalilizovačně-ideologickým komisím...to byl zázrak v té době;-O;-O!!

2 0
možnosti
Foto

Hermánek a stejně Babiš byli oba nasazeni do prostředí, kde pracovali s cílem zjišťovat náladu a postoje zaměstnaců a donášet na ně, jak se projevují vůči socialistickému zřízení. Hermánek ze spisu,který na něj vedla StB dostával finančí odměny ve výši 1 000 kč a byl hodncen jako velmi dobrý agent.

2 1
možnosti
JN

Kam vy na ty zápisy chodíte?

1 0
možnosti
JH

Ten konkrétní seznam příspěvků, za které byl pan Hermánek exkomunikován je příznačný stejně jako to jeho konstatování: Administrátoři blogu idnes nejsou technickým dozorem, jako byl pan Dvořák, ale dozorem ideologickým,

To podepisuju a také oceňuju smysl pro humor autora, který apelule na velkorysost dua Banga/janků:-)

11 0
možnosti
Foto

O94t13a57k50a14r 40S44e95k85l

23. 11. 2018 9:44

Mno , kauza Hermánek.....já skoro myslel po jeho odmlčení na tu horší možnou variantu / v našem věku /.

Nesporně chytrej chlap , psát umí. Jazyky taky. Ale.... jako Babiš....Při jeho minulosti a cv obrovská nechuť ke kontaktu ....sorry, jako.....možná je to podvědomé , ale v mém věku jsem poznal zopár ( po babišovsku) takých chalánů..... prostě - není to šálek mého čaje ( cup of tea):-P

4 2
možnosti
JH

...a proto je dobře, že už tady neotravuje, že?:-)

4 2
možnosti
Foto

H71a50n41a 44V52l17k32o28v26á

23. 11. 2018 9:33

Naprosto přesně to odpovídá představě co jsem o fenoménu Hermánek měla. Včetně důvodů (i těch skutečných) jeho vyhoštění.

Mnoha jiným blogerům i diskutérům projdou podstatně horší vulgarity (namátkou mne napadá za "správňáckou" partu Marián Béreš - ten se měl co otáčet aby mu několikrát smazali 10 příspěvků a ke konci své trollí kariéry už produkoval pouze sprostá slova a nadávky, přesto trvalo dost dlouho než byl vyhoštěn - a možná se zase vrátí...)

Věřím že Jiří Hermánek z toho tady měl docela legraci (a proto provokoval) a já dodnes nechápu to vážně míněné rozčilování se jeho oponentů.

13 0
možnosti
SB

Asi nejhorší věcí, kterou pan Marián Béreš v těchto diskusích udělal, bylo, že mi napsal, že je v pořádku, že mé DNA jednou zmizí v okamžiku mé smrti a že po mně nezůstane potomek.

Kdyby to napsal někomu v reakci na to, že by ten člověk o sobě prozradil, že se nikdy neoženil (nebo nevdala) a nemá děti, budiž. Ale on to napsal do diskuse, v níž jsem psal, jak nezodpovědný řidič nezvládl řízení, vjel na chodník a zabil mého syna. Abych nepřeháněl: Nenapsal to přímo v reakci na tento můj příspěvek. Nenapsal to do stejného vlákna, ale napsal to tam blízko, že tam ta souvislost byla.

Tedy napsat tohle o smrti žáka páté třídy základní školy, který ve třídě patřil do skupina tří, čtyř nebo pěti premiantů a který dokonce ani v otázce té tragédie nenesl žádnou vinu (kdyby pod to auto vběhl sám, i tak by páně Bérešova reakce byla hnusná, ale takhle byla ještě horší), na to už musí být hodně tvrdý žaludek!

Tento můj diskusní příspěvek může budit dojem mé sebestřednosti: Napsal to mně, takže to považuji za nejhorší. Avšak odmyslete si tu z mého hlediska osobní stránku věci. Domnívám se, že to je v obecném slova smyslu strašné, ať už to napsal komukoli.

8 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik