Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ejhle, Vy jste snad dokonce i investigativec!

2 0
možnosti
MD

Bude-li kazdy z nas z Hutky, je cely narod z Hutku. Tak hodne stesti.

2 0
možnosti
PB

P20e42t76r 85B48u86r70i48a51n

10. 11. 2018 14:23

Sorry jako, ale nevšiml jsem si, že by některý kritik onoho přijetí medaile psal, že tím Nohavica zradil národ. Možná to někdo i vypustil, ale rozhodně to není 50, nebo dokonce 90% názor všech kritiků. A co se týče toho Hutky, psát, že toto je guru Pražské kavárny a svědčí to o jejich inteligenci je už demagogický hnůj v přímém přenosu. Celé to na mě působí jako článek fanatika z "té správné strany barikády".

12 6
možnosti
JK

Tvrdíte, že Nohavica ční nad Hutkou jako Zeman nad Drahošem. Zeman měl o 1,5 % víc než Drahoš. V souboji dvou se jedná o to, že co jeden ztratí, to druhý získá. Znamená to, že Zeman vyhrál nad Drahošem o 0,75 %, neboť kdyby měl Zeman o 0,75 % méně, měli by oba stejně. Z toho všeho plyne, že Nohavica ční nad Hutkou o 0,75 %. To není zase až tak propastný rozdíl. Co říkáte?

10 3
možnosti
VV

Ja nejak nemam rad oba. Ale Hutkovy pribehy zelezne opony v tivi byly opravdu prinosem.

Od toho druheho pana jsem nic takoveho nezaznamenal.

0 1
možnosti
Foto

Dekujeme za slova Aleši. Nějak jsem se teď dočetla, v minulé diskuzi, jak někomu odpovídáte...že jste článkem nechtěl rozpoutávat štvanici na někoho ročník 1925...ale že jste chtěl jen upozornit...

Myslím, že tohle jako Vaše vizitka v plné kráse...tohle souveti...bohatě ku obrazu stačí .A tak já taky upozorním. Na vaše slova tady pode mnou...že něco nejde schovat pod roušku demokracie. Nejde. Nejde tu ani operovat tím.jak se někdo někde po někom vozí. Chováte se fakt jako ten největší....

14 4
možnosti
Foto

Paní Radko, výjimečně na vás zareaguji, neb s lidmi jako vy mám problém. Kromě výkřiků nesouvisejících s textem se nezmůžete na nic. Nevadí mi, že vaše profilová fotka je přinejmenším třicet let stará, jen přemýšlím, proč a z jakých důvodů si tam nedáte novou. Také je zvláštní, že celé dny trávíte na blogu, jen jsem nahlédl do diskuze a zjistil, že jste včera končila o půlnoci a hned v osm ráno nastoupila na novou směnu. Beru to jako volání o pomoc, chcete se někomu zavděčit a profilovat se na někom jiném. S tím vám, bohužel, nepomohu, ale snad vám pomůže někdo jiný z vaší virtuální krevní skupiny.

Tímto jakoukoli komunikaci s vámi končím, nicméně vám přeji, abyste se mohla realizovat v jiném světě, než je tento virtuální.

K tomu vám dopomáhej Bůh.

3 8
možnosti
Foto

Děkuji za bohatou a plodnou diskuzi. Musím konstatovat, že kavárníci opět nezklamali. Nejen zde, ale hlavně pod článkem ve zpravodajství iDnes o smrti lékaře prezidenta Zemana. Tam musela být diskuze zrušena, protože tu nenávist, co tam předváděli, už nelze schovat pod roušku demokracie. Na druhou stranu je to škoda, to zrušení, protože to byla jejich vizitka, kde se projevili v plné kráse...

11 3
možnosti
AL

Pane autore, máte pravdu. Teď jsem se díval na koncerty a opravdu má Jarek všechny koncerty na tento rok vyprodané.

Je vidět, že je velice oblíben a umí natřískat sály i sportovní haly.

Národ ho má rád, i když se jedinci občas najdou.

:-)

4 2
možnosti
AL

Tomu se ani (skoro) nedá věřit! Ale pochybuji, že by se počítač iDNES spletl. :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Aleš Presler| sobota 10.11.2018 9:21 | karma článku: 37.09 | přečteno: 1104x

.

Je to tak. Když autor napíše skvělý článek, tak se to na čtenosti i karmě musí projevit! Škoda, že to u některých závistivců a nepřejícníků vyvolává (k jejich škodě) tolik závistí a zášti.

Přeji autore i všem ostatním pěkný den.

:-)

3 2
možnosti
VV

Opakovany vtip p.s. Licko prestava byt vtipem. Naopak sem neustale cpat cosi o ctenosti a karme povazuji za trapne.

4 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 1
možnosti
RE

Taky jsem se těšil, že konečně ty lístky na Nohavicu seženu:) A sakra, on zase jen humbuk:)))

2 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik