Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BJ

Cenzor už maže plusy a minusy

2 1
možnosti
Foto

to se spíš nenačetly vlivem připojení ;-)

1 0
možnosti
PT

P66e96t29r 69T22o59m82e12k

5. 11. 2018 21:20

Pane Preslere, proč lžete o Jiřím Dědečkovi, že byl spolupracovníkem STB?

4 0
možnosti
Foto

V tištěných Cibulkových seznamech (cca 1991) byl veden jako spolupracovník, nyní pouze jako zájmová osoba.

0 2
možnosti
AN

Zajímalo by mě, jak to dělal ten Jarek s donášením na Kryla, když je z Ostravy a Kryl studoval v Bechyni a pracoval v Teplicích. Takže to trochu přibližte. Protože kdo o tom ví, zvlášť z mladých.

1 0
možnosti
Foto

Vy jste pracoval ve složkách StB , že víte co říkala StB osobám, které se snažila získat ke spolupráci. Vy také víte, že listopad 1989 byl v režii StB, Tohle nikdo neprokázal, ale naopak bylo to vyvráceno. Skartaci nařídil ministra vnitra Alojz Lorenc, ale co zůstalo byly knihy, kam se zapisoval pohyb svazku.

1 2
možnosti
Foto

Milý pane Kindle, je úsměvné že vy, žijící v ČR nevíte, že vyvráceno nebylo, co se týče roku 1989 vůbec nic. Komise, která měla zjistit pozadí události roku 89 vyšla do ztracena, žádný převratný závěr nebyl učiněn. A možná se ta komise schází dodnes. U piva. Cele pozadí oněch událostí, stejně tak skutečnost, že celý soc. systém padl prakticky v období několika měsíců, zůstává zahalen rouškou tajemna.

10 0
možnosti
Foto

Tu větu o druhořadém písničkaři Hutkovi jste si mohl odpustit. Nebyl a není druhořadý. Jaroslav Hutka patří a vždy bude patřit k folkovým veličinám, bez ohledu na jeho nesmyslné útoky proti jiným. Ty jsou dány jeho pocitem zneuznání a právě tím pozapomenutím, za které si ale může on sám. Není ale druhořadý.

7 3
možnosti
Foto

Tady nesouhlasím. Hutkova velká chvíle byla na Letenské pláni, kde ale nezpíval své písničky, pak už to byl jen úpadek. A na pláni v roce 1989 zpíval i jistý Jiří Dědeček (píseň Vraťte mi nepřítele), rovněž spolupracovník StB. Také je zapomenut. A pokud by Hutka nenazpíval Udavače a po deseti letech Smrtku a Ovara, neštěkne po něm ani pes.

4 1
možnosti
Foto

Nohavica se ocitl v seznamech StB, ne náhodou , ale na základě dobrovolnosti podpsal vázací akt a donášel nejen Kryla, ale na všechny se kterými přišel do styku a o které měla zájem StB. StB byl pobočkou KgB a tak není divu, že od bývalého důstojníka KgB převzal vyznamenání a to od osoby, která pokračuje v imepriální politice Ruska. Tohle některým číšníků nevadí.RvRv

1 6
možnosti
Foto

Určitě máte nezpochybnitelné důkazy stran dobrovolnosti a udávání všech se kterými přišel Nohavica do styku. A jistě je velice ochotně předložíte.

4 0
možnosti
Foto

I totální negativista jako jste autore vy,vyplodí omylem něco optimistického...aspoň v nadpise -Svět je v pořádku-

4 3
možnosti
KT

Jak to, že pražská kavárna ty koncerty nezakáže?

Nebo aspoň nerozežene policií?

Nebo proč to NATO tady prostě nevybombarduje?

Ale toho Jarka, nám pražská kavárna asi opravdu uštve...

5 3
možnosti
Foto

Pane Trčálku, pražská kavárna se sejde na koncertu pana Hutky v Balbínce. Z kapacity 50 lidí je ještě k dispozici 49 lístků. Přeji hezký zážitek.

8 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik