Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Kdybyste si dal aspon tu praci a nasel neco o tom planovanem uteku, obvineni ci udani, nikdy byste nemohl napsat to, co jste napsal.Je to opravdu ze a velmi neslusne obvineni.

Myslim, ze zde vystupujici syn jednoho slavneho letce z bitvy o Anglii by vam to mel poradne vysvetlit.

1 4
možnosti
KT

Komunisté nevěznili západní letce?

Aha!

Ostatně i Antonín Sochor, hrdina z východní fronty, zahynul za poněkud podivných okolností.

Asi jeho autohavárii zinscenovali letci z Anglie.

Po přečtení tohoto článku jsem o tom pevně přesvědčen!

5 1
možnosti
Foto

Že vy jste nečetl pořádně ani nadpis tohoto článku...?

6 0
možnosti
JZ

Z toho článku není patrné, kdo vlastně R. A. Dvorského udal. To jsou jenom spekulace, že letci RAF. Odletět mohli bez něj proto, že nastali komplikace o kterých už nestačili zpěvákovi říci, a museli okamžitě zmizet. A ten udavač nemusel být z řad RAF. Ovšem ani selhání jednotlivce neomlouvá zločinnost komunistického režimu.

18 0
možnosti
MS

Snad tím neprůkazným tvrzením nechcete omlouvat to, jak se komunistický režim v padesátých letech zachoval k našim válečným hrdinům z RAF, kteří se provinili jen tím, že proti Německu bojovali na té "nesprávné" straně ? 8-o :-/

12 1
možnosti
Foto

Já nechápu, proč autorovi podsouváte něco, co ve svém blogu ani nenaznačil? Už nadpis jeho blogu snad hovoří jasně o tom, že se komančů ani v nejmenším nezastává.

6 2
možnosti
Foto

Kautský, který měl letadlo unést, zjistil, že přišel příkaz od náměstka ministra dopravy okamžitě stáhnout z létání pilota Kautského. Domníval se proto, že úlet je prozrazen. Ukázalo se, že však ze strany náměstka minstra Josefa Horna šlo jen o preventivní opatření. Přes tento příkaz se mu podařilo letadlo unést a s dvěma kolegy a s manželkami uletěl na západ. V Dřevíči nepřistál proto, že se oprávněně domníval, že akce je prozrazena, protože o ni vědělo mnoho lidí a budou tam na něj čekat agenti StBRvRvRvRv

9 0
možnosti
DR

"Hajzlící byli, jsou a budou na všech stranách politického spektra."

Tak tato věta by se měla vytesat do kamene. Přesně tak. Žádný pravý, levý nebo fialový, vždy je pouze slušný člověk anebo lump. R^

3 1
možnosti
MV

...a to je mi pekna poudačka

ja mel za to, ze vysvetlite a Vy zase pouze obhajujete komouse...

10 5
možnosti
Foto

KDE obhajuje komouše? Už v nadpisu...?

6 0
možnosti
JP

Za zločiny z poválečné doby, byli a jsou viněni komouši. Za zločiny od r. 1989 nikdo. Co tady bylo dřív, zločiny kapitalistů, včetně válek, nebo komunistů? Příčina a důsledek.

3 2
možnosti
PB

P35e52t47r 90B81u63r79i86a78n

21. 6. 2018 14:24

Tak předně válka není nástrojem kapitalistů, ale komunistů, kteří jejich vedení mají dokonce zakotvené v Marx-Leninismu. Válka jde vždycky proti zájmům kapitalismu.

3 2
možnosti
PB

P92e78t37r 46B46u35r39i32a17n

21. 6. 2018 11:47

Takže nevíte kdo R.A.Dvorského udal, ale i to vám stačí jako argument proti kritice komunistických zrůdností.

Fakt slušnej oddíl.

25 3
možnosti
Foto

Kapitalismus je přímo postaven na expanzívních a marnivých lidských tužbách hanlivě označovanými za nenažranost. Dobyvačné války vedené většinou pod falešnými záminkami, otrokářství a kolonizaci půlky světa nevymyslel a nerealizoval Marx ani Engels. Sofistikovanější joudové co tento systém obhajují zpravidla decentněji hovoří o "lidské přirozenosti" a "společnosti oprávnění":-)

2 17
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik