Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Ano, lidé musí povinně platit jejich televizi, ale Barrandov, který je zdarma, by nejraději zrušili."

Prosím kdo a citujte. Pomluvy, výmysly, lži. To se to pak argumentuje proti neexistujícím kavárníkům, co by rádi rušili TV Barrandov.

0 0
možnosti

To je od vás nějaký nepochopený vtip? Takový pořad Rychlá hra a následně Klenot.TV, to je denní porce dvou hodin vysílání, reklama naprostých podvodníků. Ano, to je (také) TV Barrandov toho vašeho "rapidně sledovaného" Soukupa.

0 0
možnosti

Takový masakr smazaných příspěvků tady ještě nebyl. To by se měl bloger hodně zamyslet.

1 0
možnosti
Foto

Ze 177 příspěvků smazáno 12, přikročil jsem k tomu poprvé od doby, kdy byla umožněna blogerům tato možnost. Důvod je uveden ob jeden příspěvek níže. Pane Přibyle, příště nejdříve čtěte, pak pište!

1 1
možnosti

J98i22ř28í 79B62r60a91d60a

12. 4. 2018 15:04

Pokud by přístup k prezidentské funkci, názory a jejich prezentace měly být srovnatelné se současným prezidentem, pak je to smutná zpráva pro celou ČR, nejen pro jakousi imaginární skupinu, kterou si vymyslelo osazenstvo Hradu, aby bylo koho urážet a aby bylo na koho plivat špínu za názory jiné, než má prezident a patolízalové v jeho okolí.

0 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že mi na udání jednoho ze zdejších diskutérů byl smazán diskuzní příspěvek, jsem přinucen k následné reakci. Nikdy jsem ve své diskuzi nikoho nemazal, ač bych k tomu měl plné právo, ale že mi někdo odpírá pod mým článkem reagovat na nenávistný příspěvek a nahlašuje mě adminům, je rána pod pás. Slušným diskutérům, včetně těch nesouhlasných, se omlouvám, ale nenechám zde urážlivé příspěvky, aniž bych se mohl bránit. Takže ty nejvíc nenávistné od potenciálních udavačů budu nekompromisně mazat. Diskutovat s někým se prostě nedá, zřejmě tady na blogu neplatí heslo "na hrubý pytel hrubá záplata". To jen jedna strana si myslí, že autor textu je povinen snést urážky a pokud oplatí stejnou mincí, byť v mnohem slušnější formě, je okamžitě nahlášen adminům. Jistě pochopíte, že v tomto případě je lepší mazat, než se vystavovat postihům ze strany redakce. Již chápu, proč někteří autoři neotvírají diskuzi vůbec. Takže mažu!

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Ještě, že je ta kavárna.....před pár lety o ní nikdo nevěděl. Jak je to možné?

4 0
možnosti

Pár fakt, které musí zaznít:

1) Televize Baradov (tři kanály dohromady) má sledovanost 8 %. Takže proti ČT malinko.

2) Ten stejný J. Soukup podporoval finančné SZ za M. Bursíka a LSZ O. Zubové. Takže je to kavárník a vítač nebo populista usilující o moc.

3) Nikdo nechce zrušit TV Barandov.

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS