Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sebepodceňování našeho národa je nejlepší na světě. to už pozoruji dlouho. takže cokoli s vzácně vyvinutým sebemrskačstvím postavíme proti sobě. nechápu to, ale spousta lidí u nás se vyžívá v tvrzení, jak je jejich národ méněcenný a nedostatečný. doufám, že se jednoho dne ne blaničtí rytíři, ale všichni naši velkáni zvednou z hrobů a nakopou podobným jejich podlézačsky svrasklou pr... ázdnou hlavu. a ti dnešní by mohli začít tím, že by jim občas připomněli, v čem všem jsme na světě nejlepší. a není to jen sport

1 0
možnosti

Nevím v čem, že si nečistíme boty, nevoníme a oblékáme jako hadrníci? Neznáme jazyky a děláme z toho výhodu a všemu okolo pohrdáme, nerespektujeme zákony, vlastnická práva?

Čeští politici (Zeman, Babiš a jiné postavičky) jako odraz společnosti jsou nejlepší na světě?

Prosperita je výsledkem interakce mezi právním, sociálním prostředí dané země a mentalitou (mravy) jeho obyvatel. Plyne z podnikavosti, píle, respektu k pravidlům, smlouvám, autoritám a vlastnickým právům. Tyto dobré mravy nejde koupit za státní dluh, za unijní dotace ani měnovou manipulací (devalvací měny).

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=472318

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že naši dědové by si velmi rozuměliR^

1 0
možnosti

Deda mi kdysi rikal, ze mu kratce po valce byli komunisti sympaticti, ale zanedlouho (po menove reforme a kolektivizaci) poznal, co jsou zac. Lhari a podrazaci.

3 0
možnosti

Ano, strýc je podporoval. Po tom co mu sebrali koně a pole, tak se s nimi ideově rozešel.

1 0
možnosti

Zrada západu? Koho zradili? Nezradili spíš naši politici? Právě ten západ? Kterému po první válce slibovali hory doly, jen aby posvětili rozbití monarchie.

1 2
možnosti

Z vyjádření pana Preslera zde v diskuzi je vidět, že kritizuje to, co sám činí. Prostě jen klasické pokrytectví komunistických pohrobků...

Je to o to horší, že to dělá přesto, že se mohl poučit z chyb svého děda.

2 1
možnosti

Nedělejme si iluze, že dnes není možné vyvlastňování a zakroucení demokracii krkem. Stačí si přečíst tyto diskuse.

2 0
možnosti

Dočkejte času, přijde nařízení z EU a bude se vyvlastňovat. Rv

0 0
možnosti

Pletete dohromady dvě věci. Je naprosto v pořádku, pokud po válce člověk vstoupil do strany. Nemohl nic vědět a tou dobou skutečně existovala hromada idealistických komunistů. Ale kdo vydržel ve straně i po 68, tak ten je skutečně odsouzeníhodný komunista. Schválně dávám hranici až rok 68, protože dovedu pochopit i to, že kvůli propagandě spousta lidí nevěděla, co se opravdu děje. Po 68 už to možné nebylo a jsou to všichni kolaboranti, na které si s radostí plivnu.

3 0
možnosti

Šťastný člověče. Jak málo Vám stačí k radosti....

1 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik