Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Pane autore, článek je dobrý, má však jednu vadu! Nemůžete generalizovat, měl byste vždy u dvou skupin osob, které popisujete, používat slovo "některý" či v množném čísle "někteří". Dám tedy příklad, jak bych nadpis a celý článek formuloval já:

- "Za některého svého prezidenta jsem se nikdy nestyděl. Za některé novináře však ano". -

5 4
možnosti
KT

tak tomuhle se říká nevyžádaná rada. z jaké pozice můžete použít: nemůžete a měl byste?

0 0
možnosti
Foto

J93i43ř74í 63L17i80b56e86r

30. 1. 2018 21:24

K tomu není co dodat. Karma! R^

13 5
možnosti
RK

R60a74d97i91m 68K61a30l40a54s

30. 1. 2018 20:03

Mně na tom vadilo, jakým způsobem se o této záležitosti informovalo. Než vyplula celá pravda na povrch, trvalo to dobře den a půl, ale mezi tím, už se na netu psalo o mlácených novinářích ze strany ochranky. Své si přisadil i p. Moravec v neděli, který se dohledáním informací také neobtěžoval a až teprve předseda Pirátů I. Bartoš si alespoň všiml, že onen boxer by mohl být také novinář a sám na to musel v pořadu upozornit:-)... To je podle mě nanejvýš pozoruhodné a dokládá to opravdu značnou profesionalitu OVM...Na ČT pak v hlavních zprávách běžely sestříhané záběry, které s původní událostí už mnoho společného neměly. Celý záznam byl odvysílán až někdy okolo desáté večerní (tuším na ČT24?), ovšem bez jakýchkoliv informací (nepadlo ani slovo), takže člověk, který netušil, kdo je tzv. kdo, se nejspíš nemohl v celé informaci jakkoliv zorientovat... Skutečně pozoruhodný výkon. Do toho se samozřejmě ozvali Reportéři bez hranic, kteří se sběrem dat také neobtěžovali a udělali z toho případ:-).

21 7
možnosti
FS

Nevím, proč by měla ČTpátrat v podrobnostech, kdo, kdy, jak a zda mu někdo něco nasypal atd. atd. Moravec velmi slušně a ve zkratce uvedl, že tam byl incident a byla zřejmě použita nepřiměřená síla vůči kameramanovi. No vy to ladíte do "ovčáčkovského" tónu....

3 3
možnosti
MG

To je mrška to pivo on ho někdo do té lahve nalil v tom pivovaru Staropramen a ještě s alkoholem vždyť myslel ,že je to pito .

5 0
možnosti
MM

Odsuzuji jak novináře, kteří točili, místo toho, aby pánovi poskytli první pomoc, tak i agresivní útok hlavního aktéra. Práci novináře chápu, ale vadí mi tato jejich konkrétní akce z morálního hlediska.

7 7
možnosti
MG

Pomoc opilému zavolat záchytku , pokud někdo vnikl na večírek mohl někdo nechat novináře vyvést policií ,ne brát zákon do svých rukou ,ale celé to vypadá jako fraška zkuste si to pustit zpomaleně ,to ,že se někdo vymlouvá na něco jiného je jiná věc pokud někdo přebere a není schopen chůze záchytka přijede .

5 0
možnosti
MG

Novináři pokud přijedou tak jedině hustý dým aby nemohl nic fotit ani točit pokud ho nikdo nezval nebo rušičky záznamu a jiné ,pak je ještě možnost podvržených tipů atd. je celá řada prostředků jak nenásilně znechutit špatným novinářům práci a určitě to každého napadne ,mlátit někoho nebo mu něco poškodit je cesta do pekla ,příklad falešný kouř z kamen .

0 0
možnosti
TH

Novináři jsou dneska asi tak stejně vážené povolání, jako taxikáři. Můžou si za to v obou případech sami.

27 4
možnosti
PT

P62e57t35r 22T92o76m84e33k

30. 1. 2018 17:42

Tak problém je v tom vašem tvrzení, že druhý novinář byl privilegovaný. Ukázalo se, že nebyl privilegovaný. Byl tam sám za sebe. Nikdo ho tam nedelegoval. Takže jestli se tam choval jako násilnické ..... nemůže ho nic omluvit. Aj jak reagoval Syndikát novinářů? Řídicí výbor Syndikátu novinářů na základě korespondenčního hlasování vyloučil člena ing. Karla Slezáka. Svým jednáním dne 27. ledna 2018 ve volebním štábu Miloše Zemana poškodil prestiž a zájmy Syndikátu novinářů ČR.

Takže jste vedle jak ta jedle. No ale můžete spolu se Zemanem novinářům, bez rozdílu všem, nadávat co se do nich vejde. Jemu i vám je to vlastní.

10 10
možnosti
PT

P74e69t57r 47T37o57m38e72k

30. 1. 2018 19:07

To jsou minusy pro Syndikát novinářů, který toho odporného násilníka vyloučil ze svých řad nebo pro mě? Janato, Vlku, Slováku.

3 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik