Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J61i42ř87í 29K80i22n17d97l

30. 12. 2017 11:17

Chtěl bych znát ta masmedia která urážejí prezidenta republiky. To, že se řekne, že je alholik je pouhé konstatování faktu, stejně tak, když se řekne, že byl a je hulvát a lhář usvědčený soudy. Prostě jej volí lidé, kterým to není nevadí, stejně tak Bbaiše volí lidi, kterým nevadí jeho minulost a to, že jako ministr si hrabal pro své firmy a okrádal stát. Já jejich volbu repektuji.

14 2
možnosti
Foto

Prvni znamkou alkoholismu je ztráta paměti. Zmirnil bych to na pijan.

2 3
možnosti
Foto

Propaganda uděluje nálepky politickým odpůrcům a šíří je pomocí masmédií. Pak se voliči proskribovaných stran a osobností bojí přiznat, že je volí - mohlo by to pro ně mít nepříjemné důsledky, například v zaměstnání.

5 10
možnosti
Foto

Máte pravdu,

tuším, že jeden z protěžovaných blogerů tzv. "analytik" již jinak smýšlejícímu zařídil vyhazov ze zaměstnání.

2 1
možnosti
MM

Přiznávám, že vašemu článku příliš nerozumím i když jste se tou pražskou kavárnou snažil něco naznačit.

Jsem smířen s tím, že budu nějak, někým, označen, protože uznávám Havla, volil jsem KS, Zemana ani Babiše jsem nevolil.

12 1
možnosti
Foto

Vy jste volil KS, tedy komunisty?

0 2
možnosti
Foto

Musím Vám dát za pravdu v jedné věci, a to, že jsem přestal tak nějak vyzvídat, kdo koho volil či koho bude volit v lednu. U některých lidí bylo zjištění jejich volebních preferencí pro mne velkým zklamáním a došlo k jistému ochlazení mého předtím přátelského přístupu.

Na druhé straně - vždycky mne u lidí, kterých si vážím - zajímají důvody, proč jsou schopni dát hlas tomu či onomu. Není to jen vhození lístku a jede se dál, jak naznačujete. Jde často o výraz postoje k životu, budoucnosti, životním prioritám a často i k mravnímu základu jedince.

Z psychologie je známo, že člověka s kterým dlouhodobě žijete /ať už partner či blízký přítel/, poznáte někdy jen v jedné vteřině, kdy on udělá něco, co pramení z jeho přesvědčení a celou dobu to před Vámi tajil.

Přeji Vám mnoho štěstí a radosti v novém roce.

24 0
možnosti
Foto

ani já s v kruhu příbuzných nebavím o politice. Zjistil jsem třeba, že moje vnoučata od 16 let výš jsou sluníčkářsky smýšlející. Nevadí jim migranti, muslimové, myslí jinak než prarodiče. V rámci rodiny se řídím zmírněným heslem mého táty. Místo tátového- kdo chce kam, pomozme jim tam- si v duchu říkám, když to mermomocí chcete, bránit vám v tom nebudu.

4 0
možnosti
MB

Téma je dobré, ale osobně žádnou zvláštnost nevidím. Výběr stran - politiků je postaven na soutěži. Přímá volba, k tomu přidala i prezidenta, kteréhokoliv). Nic se nemůže sjednotit. Následně zafunguje praxe - Odmítat staré - nadějně přijímat nové. Každý z nás je nosičem, věku, hotnost, zkušeností - rozhoduje se. Vše v cyklech - otázka, kdy to nové - zase bude staré, se zklamáním. Pak tvrdím, že M.Zeman a A.Babiš, jsou pro mne nepřijatelnou dvojicí. Tvrzení, opírám o své odžité - snažím se argumentovat a vulgtarity k tomu nepotřebuji . Jistě, mnozí to mají jinak - různorodost, etika ... O tom přece právo volby (s vyjádření se) - vlastně je ... :-)

5 0
možnosti
Foto

,,Férová" soutěž politic. stran a osobností. Jen už se raději ani nepoužívá onen výraz FÉROVÁ;-D

3 2
možnosti
MS

Demokracie nemá nic společného s tím, že se lidé napadají mezi sebou kvůli politickým názorům. Důležité je, že za své politické názory nejsou popotahováni režimem (pokud neporušují zákon), jak tomu bylo za komančů.

13 0
možnosti
Foto

A vy znáte někoho, kdo by byl popotahován za svou volbu režimem, tedy soudy a policií.

Mimochodem, vztahy na pracovišti se řídili zákoníkem práce, případný vyhazov z práce i za (ne)účast ve volbách byl záležitosti Vašeho zaměstnavatele, nikoliv režimu.

0 7
možnosti
FZ

Až na toho Babiše souhlas.Voliče tohoto lháře,podvodníka a stbáka ,který ve své nadutosti a pocitu nepostižitelnosti nazývá zlodějem všechny občany, kterým má vládnout, nelze ani pochopit ani čímkoliv omluvit.

6 1
možnosti
RS

;-D Všechny? Proč zevšeobecňujete? Nebude to spíše tak, že ti, kteří skutečně kradou, nejvíce křičí?

2 3
možnosti
RS

:-)R^ Všechno lze zneužít, i demokracii a její principy.

Víte kdo vždy nejvíce křičí, chyťte zloděje? Ten, kdo chce druhému ukrást demokracii.

Lze manipulovat i s demokracii, tak jak si ji obvykle představujeme, je pouhou výmluvou, kterou používají silní, aby přinutili ostatní podvolit se tomu, co chtějí oni.

3 3
možnosti
SN

:-)........Jako vždy....napsáno pěkně, souhlas ! Národ je skutečně rozdělen, sledujeme to denně. President a Babiš ostouzeni ve většině médií, zvláště v ČTV. Na prstech by se dalo spočítat, kolikrát bylo vyjádření některých novinářů pozitivní. Pokud se nehodí, nebo si dovolí oponovat, nejsou vícekrát pozváni! Zářný případ Petránek, který ometl v interwiev moderátorku, že ztratila řeč.

Když náhodou zabloudíte na FB, budete se divit, jaké výrazy se používají vůči presidentovi, nebo i Babišovi. Jsem ze starého světa, ale takhle nemluvili mezi sebou ani pasáci krav, nebo často citovaní dlaždiči. To čtou tisíce lidí. Slušné chování se v současné společnosti jaksi ztratilo. R^R^R^

6 10
možnosti
Foto

V dnešních MF Dnes je rozumný článek šéfredaktora.

2 0
možnosti
Foto

;-) Neberte to pane autore podle tzv. social. sítí, vč. blogů a tzv. diskuzí pod nimi, nevyjímaje. Realita je daleko jiná. Z očí do očí by většina ,,bijců" kteréhokoli pohlaví, ixtých nevyjímaje, tak silných v teploučku na svých prdelkách za klávesnicí, nebyla schopna ani komunikovat:-)

5 2
možnosti
Foto

Ano, rovněž nevěřím tomu, že realita je tak zlá. V reálu největší střelci z obou stran barikády jsou podstatně lidštější.

0 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik