Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Holt "demokratůra", že jo?RvRv

0 0
možnosti
Foto

Ten clanek zni jako by autor chtel rict, ze se od dob komunistu nic nezmenilo a je uplne jedno kdo je u moci. Dost prizdi......ky pristup.

1 0
možnosti

takovej clovek (ktery volil Babise, Zemana nebo Okamuru) se bat rozhodne nemusi. nema duvod. ale mel by byt pripravenej na to, ze ho urcita cast spolecnosti proste "nepochopi"

k ostatnimu se nevyjdruju. mam za to, ze dojem z nich ani popsat nedokazu

0 0
možnosti

J16o40s83e26f 28S27u21k

5. 1. 2018 11:40

Srovnáváte nesrovnatelné, bagatelizujete zásadní rozdíly..Svobodu slova berete jako samozřejmost, ale ta za komunistů a v mnoha současných režimech samozřejmá není, a trestem zde nebývá jen případné nálepkování..Nelíbí se vám kritika prezidenta, ale některé jeho ostudné činy či výroky je zcela namístě kritizovat..

Vaše kritika nálepkování je jistě na místě, ale ona platí pro oba "tábory", ve vašem příspěvku uváděné..A vašim pseudomoudrým závěrem, že svobodné volby jsou vlastně k ničemu jste své dílko korunoval..Rv

7 0
možnosti
Foto

Volil jsem Babiše a jsem rád ,že je premiér. Zemanovi to dám proto ,že z toho co se mi nabízí mi vychází nejlépe Zeman. Možná v prvním kole to dám panu Kulhánkovi.

1 3
možnosti

Babiše volilo 1,5 milionu lidí, to je 15 % obyvatel téhle země. V diskuzích od posledních voleb jste druhým, kdo se k tomu přiznal. Jenže když to ostatní tají, tak jak se pak má s lidmi diskutovat? Není možné se druhého "tábora" ptát, co ho k tomu vedlo a předkládat navzájem argumenty. Alespoň se Vás mohu zeptat, co Vás vedlo k volbě Babiše a co to znamená u Zemana "vychází nejlépe"?

0 0
možnosti

Z předposledního odstavce vám vypadla jedna věta, dovolím si dokončit: "A taky je hodně blbé, když volič Zemana či Babiše nálepkuje příznivce jiných stran a osobností nějakou imaginární kavárnou, nadává jim do kalouskovců případně vítačů a nepřímo je obviňuje ze všech nepravostí za posledních 25 let a dává jim za vinu svůj vlastní neutěšený život."

Tak to je, vážený. Spros ́táci, hlupáci a zakomplexovaní škarohlídi se zhusta vyskytují také mezi zemanovci a babišovci, i když se snažíte naznačit něco jiného.

Podle fotografie soudím, že jste socialismus zažil a víte, co je to cenzura a státem řízené potlačování svobody vyjadřování. Proto považuji vaše srovnání z titulku za výsměch všem, kteří perzekuci kvůli vlastním názorům zažili na vlastní kůži. Dělá vám problém pochopit, že svoboda slova znamená svobodu i pro zastánce jiného názoru a i pro ty spros ́táky? Cítíte rozdíl mezi anonymními výkřiky, po kterých druhý den pes neštěkne a systematickou státní šikanou, která zasahuje do vašeho života i života celé rodiny?

Stejně jako vám, mi vulgární vyjadřování v diskuzích vadí, ale dělat z toho málem důvod k otočení kola dějin mi přijde lehce hysterické. Nebo snad máte nějaký nápad co s tím?

6 0
možnosti
Foto

R^ Jinak nemám co dodat. A to jsem Zemana také nevolil.

1 3
možnosti
Foto

Vyjádřím se trochu pozdě, ale přece:

1. Volba Zemana. Pro mě byl v roce 2013 Zeman "kladivem na Fischera", kterého jsem v žádném případě za prezidenta nechtěl. Považoval bych za výsměch všemu, kdyby se kariérní komunista stal, 15 let "po revoluci" prezidentem.

Zemana, i přes všechny jeho extempore (tak moc jich zas nebylo - jsou jen zveličené) budu volit opět. Jediný, kdo by můj hlas snad dostal, by byl Topolánek.

2. Volba Babiše. Při volbách 2013 mi byl Babiš "naprosto šumák". Ovšem vinou klasických, nepoučitelných a neschopných politiků, jako byl hlavně Sobotka, byl Andrej Babiš tak zviditelněn, že letos jsme mu "to hodili".

3. Nálepkování. Samozřejmě existuje a je velmi silné. Skupinka protizemanovských a protibabišovských aktivistů velmi hbitě každého jejich příznivce označí buď za slaboduchého (a to volím ten jemnější výraz) nebo za agenta Moskvy. Popřípadě za obojí.

Ano. Je to tak a ne jinak.

10 9
možnosti

estébák by to považoval za výsměch;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Dávat "demokratická" do uvozovek je mimo, přes různé úlety demokracie prostě je, to nelze popřít. Volit Babiše - usvědčeného lháře a velkopodvodníka - je špatnou vizitkou celého národa. Čas však vše ukáže, včetně jeho slabých "vladařských" schopností, totéž platí o Tomiovi. Je jen otázkou, jak na to doplatíme a zda jenom my nebo i naše děti v případě vystoupení z EU.

9 1
možnosti

Buďte klidný a věřte tomu, že horší než to, co tady celá léta předváděla ta "pokrytecká, proradná, zlodějská a kolaborantská parta" dnešního Demokratického bloku, včetně ČSSD, to nebude. Ono to už ani nejde, pokud nejsme zase někde mimo demokracii.

Babiš i Tomio .... nabourávají a mají šanci zrušit tyto staré pořádky .... . Samozřejmě, musíme si je také pohlídat, aby nám nezvlčili - moc chutná .... .

:-)

7 6
možnosti
Foto

Pavle, napsal jste to přesně. Někdy mám pocit, že jako lidi čím dál víc blbneme. A také přeji hlavně zdraví, štěstí, lásku a spokojenost v roce 2018

6 3
možnosti

Také bych mu popřál hodně lásky. Bude ji potřebovat, protože i tímto blogem šíří nenávist.

6 9
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS