Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Do puntíku souhlasím, karma.R^

0 0
možnosti

.... souhlasím s panem autorem a dávám karmuR^!!

2 0
možnosti

Nechápu, co vás naštvalo. Dokud platí zákon, že policie m ů ž e kontrolovat bezdůvodně řidiče, zda nepožili alkohol, musíte se mu podřídit bez ohledu na to, co si o takovém zákonu myslíte. Legitimní je proti němu protestovat a snažit se ho změnit, ale dokud platí, není důvod být naštvaný kvůli jeho vymáhání policií. Něco jiného by bylo, kdyby policie svým jednáním zákon porušovala.

2 1
možnosti

P22a73v70e61l 25K14u11l34a

29. 2. 2016 9:22

"Legitimní je proti němu protestovat a snažit se ho změnit" a nemyslíte, že právě to autor dělá ?:-)

2 0
možnosti
Foto

Ono je to ještě horší, v některých státech USA ani nemusíte povinně projít autoškolou a překvapivě tam kolem silnic netečou potoky krve a silnice nejsou lemované mrtvolami ve vracích aut.

2 0
možnosti

Nikde v USA ci Kanade neni povinna autoskola. A vetsinou se ridi od 14 let.

1 0
možnosti

jejda to je tedy fakt příkoří:-(

2 0
možnosti

Chápu to asi tak: článek byl o tom, kdy vás může policie zbytečně otravovat. Diskuze o tom, jestli Presler chlastá a potom řídí a taky o tom, jestli ještě navíc žere děcka. A proto se nikdy ničeho v této zemi nedobereme a vládnout nám bude zbabělec a prezidentovat autista.

2 1
možnosti

Pánové Hermánek a Preslel se budou hádat jak kluci o kuličky.

Prý jenom ženské jsou hádavé.......;-€;-O

0 0
možnosti

s.a. Herman je hadavy velmi ... :-P

1 0
možnosti

J80i33ř16í 72J31o14n75á85š

28. 2. 2016 19:41

Když jsem si přečetl příspěvek,tak jak byl,tak pro střízlivého šoféra je určitě rychlejší fouknout - ozve se - dobrý,a můžete jet.V USA vylezete z auta,pokusíte se projít po bílé čáře rovně,pak budete trefovat nos na špičku...Nezlobte se,ale mně z toho všeho připadá obyčejné fouknutí jako spíš srandička.A vlastně o co Vám jde? Spěch lidi zabíjí,to psali v USA.O.K.???;-DRv Jo,a ten Popocatepetl,já v rozrušení dokážu říct hrozné nesmysly....;-D

9 1
možnosti
Foto

Dočtěte text do konce, anebo si alespoň přečtěte poslední větu. Pak diskutujte.

1 0
možnosti
Foto

A teď si vemte, že budete třeba po celonoční práci, nevyspalý, unavený. Nenadýcháte ani ťuk, ale pro provoz na silnicích budete několikanásobně nebezpečnější než když budete mít v sobě 2 piva nebo i frťana. Jenže u nás se dbá na psaný zákon a díky trotlům pro které je zákon svátost trestáme preventivně i ty, kteří nikdy nic třeba nezpůsobí a nevšímáme si těch, co jsou nebezpeční svému okolí.

14 0
možnosti
Foto

To je, pane Chuchmo, jedna z Vašich teorií. Mezi ty ostatní řadím tu, že hospoda je soukromý prostor a zákon v něm nemá co dělat.

Prostě, řidič pod vlivem alkoholu má horší reakce a z toho se nelze vylhat.

Ano, střelci, snad až dodnes, mají alkohol jako povolený doping. Nicméně, ten jim nezlepšuje odhad a reakci, nýbrž jim zklidňuje ruku.

2 0
možnosti
Foto

Tu máš čerte kropáč.

To je taková podpůrčí karmička nebo to myslíte vážně?

Asi kvůli dramatičnosti, že?

0 4
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik