Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SH

weirdowl

2. 8. 2011 10:54
Vrrrrr....

Také se bojím volně pobíhajících psů, neboť jim do hlavinky nevidím a nevím, co mají v úmyslu. Dnes snad nemine den, aby se člověk nedočetl a pokousání a dokonce i usmrcení někoho psem, takže se nesmíte divit. Mám zvířata ráda, ale některých se prostě bojím a nestydím se za to. Myslím, že vaše hodnocení " psůbojícíchselidí" je poněkud ukvapené a neadekvátní..!!

1 0
možnosti
F

Fatboymiki

2. 8. 2011 10:49
cos to napsal za blbost, mameluku?

cituji: "Sečteno a podtrženo: Varujte se lidí, kteří nemají rádi psi. Většinou se totiž jedná o zamindrákované zbabělce, s nimiž nemá cenu prohodit ani slovo…", konec cittace

1 0
možnosti
TK

dineder

2. 8. 2011 10:52
Re: cos to napsal za blbost, mameluku?

Ale vždyť má pravdu předsedo... A vy jste toho důkazem:-)

0 0
možnosti

Rumcajz

2. 8. 2011 10:46
Jak říkám venčičům psů.

Nemám nic proti psům, ale majitelům neříkám pejskaři, ale OBSÍRAČI. Protože tak to už dnes všude vypadá.

3 0
možnosti
N2

Nesmazatelny 2.0

2. 8. 2011 10:35
Hmm

Čoklofilové všech zemí, držte si svoje miláčky na svém důkladně oploceném pozemku, mimo něj pouze na vodítku. Nejsem proti všem psům, ale když vidím dnešní přímou úměru "čím vylízanější majitel, tím větší a nevychovanější pes" tak se dvakrát bezpečně necítím. Nevím proč bych musel na veřejným prostranství strpět, že "von si chce jen hrát nebo vočuchat".

2 0
možnosti
DP

Daniel P.

2. 8. 2011 10:53
Re: Hmm

To je nesmysl s tím plotem a vodítkem, pes je živá bytost a nemůže strávit život v kleci. Ale majitel má povinnost zajistit, aby neobtěžoval ostatní... viz ten můj odkaz výše.

0 0
možnosti
MP

Martin V2

2. 8. 2011 10:34
To už je na léčení

Rv

Jestli si chce paes jen hrát, ať si ho pán hlídá. Co je těžkého na pochopení, že ostatní jeho lásku k jeho psům nesdílejí?

3 0
možnosti
L

lajika

2. 8. 2011 10:50
Re: To už je na léčení

nemluvě o tom, že i kdyby byli ostatní do psů zamilovaní až po uši, těžko mohou vědět, jak se ten který neznámý pes chová a jestli k nim běží jen proto, aby je radostně porazil na zem a utopil ve slinách, nebo se na ně vrhl a rozerval jim krční tepnu. I radost psa může být velmi obtěžující. Majitel psa by měl být zodpovědný za to, že jeho miláček nebude nikoho obtěžovat. Ať už příchylností nebo agresivitou. Hotovo tečka.

2 0
možnosti
T

Tobinka2.0

2. 8. 2011 10:33
psi

Myslím, že je dost podstatný rozdíl, když k vám běží pes velikosti králíka, nebo když se na vás řítí bestie velká jako vlk. Asi všichni máme nějakou zkušenost s útokem psa, "co by za něj majitel dal ruku do ohně". Mě pokousal velký knírač mé tety. (na hlavě).

Jinak jsme měli 16 toy pudlíka (3 kg), nikdy nikoho nekousnul, byl to takový hodný skvělý moula. Ale kdyby mu někdy ruplo v kouli, a) nebyl by schopný otevřít tlamičku tak, aby někoho hryznul do nohy, b) i kdyby se mu to nějak povedlo, stačilo by ho nakopnout a letěl by deset metrů. :-P

Nevadí mi pobíhající srnčí ratlíci, krysaříci,  mini pudlíci, jorkšírové... Ale velké psy by měl mít majitel buď dokonale vycvičené, nebo na vodítku.

0 0
možnosti
T

Tobinka2.0

2. 8. 2011 10:36
Re: psi

Jo a jednou na mě cestou z práce ostře zaútočil jorkřír. Byla to sranda, protože jak se snažil kousnout mě přes dříny, absolutně to nedával. Nic jsem mu nedělala, prostě jsem šla kolem.... Pochopitelně mě ani neškráb. Kdyby tohle popadlo německého ovčáka, už mě vezla sanitka.

0 0
možnosti
BB

miyu

2. 8. 2011 10:22
Blogoblabol

Autor je pekne sobecky a sebestredny. Bylo mi 17 let kdyz jsme sli se sestrenici na navstevu k babicce. Najednou primo k nam utika velky pes (nevim co to bylo za rasu) a steka jak pominuty. Za nim supi majitelka a vola "nebojte se, on Vam nic neudela, chce si jen hrat!". Ja jsem byla relativne v klidu, neb do te doby jsem se psy negativni zkusenost nemela, ale sestrenice mela velky strach. Rekla jsem ji at v klidu stoji a psa neprovokuje. Nejsem expert na psy, ale tenhle si chtel hrat tak ze stekal a obe nas kousal do nohou. Majitelku a jeji "povely" ignoroval. Az okolojdouci pan musel psa odtahnout. Ja i sestrenice jsme v soku dobehli domu, kde jsme rodicum rekli co se stalo. Podle popisu psa a majitelky vedeli kam jit. Majitelka psa vse poprela, opet opakovala ze pes si chtel jen hrat a nas se ani nedotkl. Ovsem kousance (do krve) na nasich nohou dokazovali opak. Az po vyhruzce policii majitelka psa ukazala zaznam o ockovani psa proti vztekline. Kousance od psa nam pak osetril lekar.

1 0
možnosti
BB

miyu

2. 8. 2011 10:23
Re: Blogoblabol

Priznam se ze od te doby mam VELKY strach s neznamych volne pobihajicich psu. Ale to autor nikdy nepochopi, neb za toho sveho by dal ruku do ohne. Stejne jako majitelka psa co pokousal me a moji sestrenici.

0 0
možnosti
R

Roman36a

2. 8. 2011 10:16
A do jaké sorty patřím já?

psí hovínka mi vadí a lesy a okolí Sázavy nepodělávám.

0 0
možnosti
S

Sprintujici.stonozka.

2. 8. 2011 10:12
čoklofilie v posledním stadiu

Rv

0 0
možnosti
VS

Astaroth

2. 8. 2011 10:19
Re: čoklofilie v posledním stadiu

Takovi se jiz mnohdy ani nemyji a nekde v maringotce se vzajemne se svymi bestiemi olizuji Rv

3 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik