Debata mluvčích: Ovčáček je homosexuál a Ježková velmi připomíná Nagyovou (Nečasovou)

Server iDnes uspořádal debatu tiskových mluvčích kandidátů na prezidenta republiky, kde Hannigův zástupce Bartoš řekl, že Ovčáček je homosexuál.

Musím uznat, že moderátor pořadu se své role zhostil skvěle, netlačil na pilu a dával hlavně prostor svým hostům. A když došlo v debatě k okamžiku, kdy paní Ježková (kandidát Fischer) nabídla své místo Bartošovi, aby díky společné „chemii“ měl k Ovčáčkovi blíž, Bartoš odpověděl v tom smyslu, že netřeba, on je heterosexuál, zatímco Ovčáček homosexuál. Zatímco v médiích se spekuluje, kdy Ovčáček přizná svůj „comming out“, tady to prošlo bez jakékoli další diskuze.

Bartoš (kandidát Hannig) projevoval velkou vstřícnost k prezidentu Zemanovi a jeho mluvčímu Ovčáčkovi, zatímco Šulc (kandidát Kulhánek) působil bezvýrazně. V debatě dle diváckého hodnocení vyšla s drtivým vítězstvím Fischerova mluvčí Alena Ježková. Divím se tomu. Snad to zapříčinilo, že byla jedinou ženou mezi třemi muži, možná její snaha strhnout na sebe pozornost za každou cenu. Zjevem i chováním velmi připomínala nechvalně známou Janu Nagyovou (dnes Nečasovou). Mluvila více o sobě, než o tom, kterého měla v pořadu zastupovat. Nic proti jejím představám, jak to na Hradě bude fungovat, pokud její šéf v prezidentských volbách zvítězí, ale jímal mě z ní strach. Prostě jsem viděl Nagyovou (Nečasovou) a pokud by zvítězil Fischer, mám dojem, že by prezidentskou funkci vykonávala spíše ona.

 

Inu, posuďte sami:

https://volby.idnes.cz/superdebata-mluvci-prezident-kandidati-fcy-/prezidentske-volby-2018.aspx?c=A180104_114138_domaci_vov

 

Autor: Aleš Presler | pátek 5.1.2018 20:37 | karma článku: 25,12 | přečteno: 3425x
  • Další články autora
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik