Aleš Presler

Celebrity kontra Donald, aneb podpora migrantů

11. 02. 2017 18:48:32
Kamarád Dondy je z hlediska politiků i celebrit tím, koho s oblibou označují za „obyčejného“ člověka a vnucují mu své názory. Jenže i „obyčejný“ člověk má své názory a rozhodně stojí za to se s nimi seznámit.

Dondyho znám už celá desetiletí, je to bezvadný muž s velkými znalostmi. Svými postoji nepatří ani k pražské kavárně, ani k české hospodě, prostě se nedá oblbnout nikým a za každých okolností zůstává svůj. Když jsme debatovali o názorech některých celebrit na současnou situaci ohledně migrace, vyjádřil se následovně:

„Kdo je vlastně celebrita? Z 98% se jedná o umělce, případně sportovce
různého typu, kteří díky svým příjmům, slávě a stylu života jsou dávno
odtrženi od reality. Je prakticky nezajímá, jak se daří třeba farmářovi
někde v Dakotě či dělníkovi v Detroitu.

Jejich krédem je nyní podpora uprchlíků všeho druhu. Věřím, že je celebrita ráda, když se o její děti stará Dolores a o zahradu Pancho, ale už je jí fuk neřízená migrace. Osobně si myslím, že většina celebrit by nedokázala vyjmenovat ani státy
Unie - a nedej bože - ukázat na mapě deset muslimských států, ale
přesto dokáží, bohužel, ovlivnit názory mnoha lidí.

Láká mě představa, že by si třeba Madonna či jiná megastar mohla užít týdenní zážitkový pobyt jako třetí žena paštunského náčelníka kdesi v Afghánistánu. Možná nejlepší by bylo, kdyby ti největší zastánci muslimů sebrali své prachy a věnovali je na výstavbu křesťanského chrámu třeba v Islamabádu nebo v Mogadišu.

No a všichni společně by pak vyrazili poklepat na základní kámen...“

K tomuto názoru nemám co dodat a plně jej podepisuji.

Autor: Aleš Presler | karma: 41.40 | přečteno: 1506 ×
Poslední články autora