Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, článek byl stažen do soukromých. Je vidět, že službu má paní Tereza Janků.

0 0
možnosti
Foto

Tady jsem trochu jiného názoru, protože každá ryba smrdí od hlavy.

1 0
možnosti
Foto

Nejprve musím napsat, že na tuto tragedii si velice dobře pamatuji a byl jsem jedním z prvních, kdo na ní svým blogem reagoval a vyjádřil šok a znechucení nad hloupým rozsudkem. https://martinbraun.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=589747. Tehdejší postup administrace vůči poslednímu blogu pana Janoty byl správný. Správné by ale bylo, i kdyby ten blog nechali bez zásahu. To rozhodnutí bylo jen na administraci, která se citlivě rozhodla jej stáhnout a to z důvodů, které byly dostatečně popsány. Rozhodně se nejednalo a ani nemohlo jednat o žádnou cenzuru, protože ten případ byl, hlavně bulvárem rozpitván jako nic jiného.

Diskuse pod dnešní vzpomínkou je plná lží. Převážně ze strany pana Petříka. Jak je jeho zvykem, dělá zde advokáta bývalému režimu. Prý se tehdy nemohlo stát, aby člověka takto nevinného odsoudili na tak dlouho. Ano, to se opravdu nemohlo stát, protože pokud byste před rokem 89 vytáhli na státního úředníka zbraň, policista by vás s velkou pravděpodobností zastřelil. Pan Petřík zde argumentuje jinými, naprosto rozdílnými případy nevědouce, nebo možná ani nechce přijmout fakt, že nezávislost justice je dána tím, že každý soudce tedy rozhoduje nezávisle, podle vlastního uvážení. Bohužel, v tomto případě došlo k nepochopitelnému selhání jak první instance, tak i odvolacího soudu. Vypadá to, jako by šlo o vyřizování účtů s panem Janotou ale pravdu se asi nedozvíme. Nezbývá než na něj s respektem a lítostí vzpomenout a nesnažit se honit na jeho neštěstí popularitu a karmu.

2 0
možnosti
Foto

Pane Presslere,

tak se dívám, že administrace stáhla tento Váš blog dokonce do osobních. Ani do Hydě parku neměli odvahu jej dát.

Já Vám za tento blog děkuji.

Bylo by dobré poslat tento Váš blog na Facebook - Jaroslav Janota Oběť české justice: https://www.facebook.com/search/top/?q=jaroslav%20janota%20-%20ob%C4%9B%C5%A5%20%C4%8Desk%C3%A9%20justice&epa=SEARCH_BOX

1 0
možnosti
Foto

Tak jsem si Váš blog stáhl na Facebook a poslal přátelům.

1 0
možnosti

Já jsem asi o půl jedné volala na policii,že pan Janota hodlá spáchat sebevraždu. Nejméně půl hodiny jsem musela policistovi na telefonu vysvětlovat proč si myslim,že jde o skutečnou osobu. Myslím, že měla policie dostatek času zasáhnout.

0 0
možnosti
Foto

"Nejhorším druhem otroctví je totiž otroctví dobrovolné.“

To máte nesporně pravdu, pokud je to z vaší hlavy. Jen v tom případě nechápu, proč vy jste dobrovolně otrokem :-/

0 0
možnosti

Dobrý den, pane Preslere,

redakce blog tehdy nesmazala z "neznámých důvodů", ale z důvodů, které zveřejnila. A protože stále platí, co jsme tehdy napsali, Váš blog stahuji z titulní strany.

https://info.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=588831

S pozdravem

Tereza Janků

4 1
možnosti
Foto

lidská tragedie, blog jsem četl ve chvíli uveřejnění a když mi došlo po zprávách, že se skutečně nejednalo o fikci... důvod jeho stažení odtud vidím jako pan Braun, a diskuze mě v tom často utvrzují.ani lidská smrt se zde nevyhne zesměšňování...

1 0
možnosti

Ten rozsudek byl nesmyslně vysoký, ale velmi logický. Logický v tom, že se celá tato mašinerie, která se živí exekucemi nemohla dopustit, aby se někdo proti ni bránil. A ještě k tomu ostře nabitou zbraní. Kdo toto pochopí, ten i chápe výši rozsudku. To je celé.

1 0
možnosti
Foto

Já spíše mám pocit, že pan Janota vadil konkrétnímu soudu. Nešlo o celou mašinérii. Projevilo se tam to, co píšu níže panu Petříkovi. Prostě naše země se s minulým režimem nevyrovnala v tom nejdůležitějším. V soudnictví. A tak mohou nastat situace, jako v případě pana Janoty. On to psychicky neunesl a vzdal se. Škoda.

3 0
možnosti
Foto

R^moc smutné-vám karma a dík za připomenutíR^

3 0
možnosti
Foto

Hrozně smutné. On ten blog tehdy dopsal jen pár minut předtím, než skočil...

3 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik