Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hospody mají dnes těžký chlebíček a když nenabídnou adekvátní služby, tak prostě zkrachují. Zejména na venkově, ve velkoměstech a jiných velmi navštěvovaných destinacích i špatnou hospodu udržuje nad vodou samotný počet návštěvníků.

1 0
možnosti

Děláte z toho zbytečně zase politiku.

Jak už zde bylo napsáno, je buď dobrá nebo špatná hospoda a je jedno jestli v Praze nebo na vesnici.. Jako Pražák jsem nikdy nezažil, že by Pražáci vyžadovali nějaký nadstandard, naopak si užívají atmosféru a prostředí venkovské hospůdky, pokud je tedy dobrá hospůdka.

Máte divné známé, nebo si jen vymýšlíte.

6 2
možnosti
Foto

Tak si přečtěte blog pana Baráka, třeba se vám v hlavě rozsvítí.

2 0
možnosti
Foto

I93v49a54n 91M82a49r96e98k

9. 1. 2019 16:27

Souhlas a karma p.Preslere. Mohl bych vyprávět . R^

1 0
možnosti
Foto

vyprávějte, přehánějte, .....

3 0
možnosti

..... omluva sa přijímá;-D!,- ale vono je to vo lidech, ať už doma nebo ve světě.

2 0
možnosti

Souhlasím s tím, že Pražák nemá patent na rozum. Myslím, že jste to svým článkem výmluvně potvrdil.

5 0
možnosti
Foto

Děkuji za váš názor.

0 0
možnosti
Foto

To sice máš pravdu ale zase nelze házet všechny Pražáky do jednoho pytle. Myslím si, že řepani, v pravém slova smyslu, žijí naprosto všude ;-)

1 0
možnosti
Foto

Samozřejmě máš, Vláďo, pravdu. Spíše jsem reagoval na blog pana Baráka.

0 0
možnosti
Foto

Lidé žijící v Praze jsou dobří lidé. Jsou to lidé s dobrým srdcem, jsou to lidé pracující a chápou, že ten, kdo nemá tu šanci a nežije v Praze, se nikdy nemůže mít tak dobře. Nezajímá je to, ale chápou to. A přesto dnes a denně slyším spoustu nadávek, urážek a ponižování. Dám vám příklad. Protože jsem dobrodružné povahy, stejně jako je dobrodružné povahy několik mých kamarádů a kamarádek, tak jsme si řekli, že vyrazíme na takový dobrodružný výlet mimo Prahu. Takových 120 km za hranicemi Prahy to už je slušná džungle. Přijeli jsme do vesnice, kde asi neměli na semafor, tak jsem přibrzdil a kontroluju si silnici, což vedlo nějakého sedmnáctiletého frajera na motorce k tomu, že okolo nás prosvištěl s vulgární nadávkou a narážkou na naše pražáctví.

Jeli jsme dál podle průvodce, kterého jsme si koupili na benzince a tam bylo psáno, že máme vyzkoušet nějakou vísku. A vjeli jsme do obce Dolní Kalná. Už ten název je hustý. Dojeli jsme a místní občané pořádali nějakou party, čímž dokázali, že mají blízko k přírodě. Holky se trochu bály, ale uklidnili jsme je, že máme když tak nože. Čekal jsem nějaký party bar, ten tam ale nebyl, měli tam jen takové okénko ve zdi, což třeba mně se líbí, já mám rád retro styl. Moc to tam nežilo, chtěli jsme to trochu rozproudit. Když na mě u okénka přišla řada, říkám "tři šáňa a šest mojit!" Ten člověk na mě udiveně koukal, pak se otočil na někoho někde vzadu a přestože jsme tam nebyli ani 5 minut, hned zahlásil "Blbci z Prahy přijeli."

Proč hned blbci? To, že on neví, že mojito je základ každé dobré party, za to já přece nemůžu. Právě naopak, kdybych byl takový zlý Pražák, tak tam na ně pošlu kontrolu, protože jsme pili to jejich pivo, o kterém nám tvrdili, že je z Prahy, a stálo 10 korun! Kdyby se skutečně nějaký pivovar odvážil poslat tam auto s pivem, tak by muselo být tak pojištěno, že by to cenu toho piva opravdu zvýšilo. O tom až někdy jindy.

2 2
možnosti
Foto

No já se zase jejich rezervovanému postoji tolik nedivím, byť bych si na jejich místě tu poznámku odpustil. Na zábavě v Řepově je totiž každému naprosto ukradené, že mochítko je základ každé dobré párty na celém světě, řeší se pouze to, jestli desítka a několik směsí rumu, zelené a griotky zaberou dříve, než dojdou peníze. Proto pro šáňo a mochítko nemají pochopení a nad zákazníkem, který je žádá, se ušklíbnou.

2 0
možnosti
Foto

No to je zase slátanina:-/

5 3
možnosti
Foto

Děkuji za objektivní a vyvážený názor.

1 0
možnosti

D53a93v28i64d 60V66l24k

9. 1. 2019 12:27

Za mě jsou Pražáci, Brňáci,Slováci, Rakušáci fajn lidi. Nehrál bych to na přízemní pudy.

4 2
možnosti
Foto

Na přízemní pudy si nehraji, ale když si to jako odborník přes blogy myslíte...

1 0
možnosti

J35a17n 20H83r30u54š31k77a

9. 1. 2019 11:57

...to už není co jiného pomlouvat nebo si vymýšlet nějaké komunistické lži?8-o8-o

5 2
možnosti
Foto

Díky za smysluplný příspěvek a za pozornost, kterou věnujete četbě mých blogů a připravujete se tak o svůj drahocenný čas.

1 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik