Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P58e75t30r 60S31k92á79l29a

9. 12. 2018 17:11

Tohle je tedy ten Váš formát diskuse? Smazat nepohodlný názor. Nebo snad mne také obvinite že stalkingu?

1 0
možnosti

Takový už je pan Presler. :-(

Útočí na kdekoho a na sebe je citlivka.

Např. tady v diskuzi. Zdeněk Matuška napsal: "také si říkám, že zahraje li někdo těch pár štěků, zda jej označit za herce." (Mimochodem, Martin Faltýn s nadhledem píše: "A to se nepovažuji za herce! Pokládám se za člověka, který se umí tvářit a pohybovat před kamerou, udělá, co se po něm chce... Ale umělecké herecké výkony ode mne nečekejte. Jsem „herec malých rolí“, kde nepotřebujete podávat extra výkony..."

Na to přichází reakce Aleše Preslera: "Nechápu jen zdejší výkřiky pp. Jandové, Mudry a Matušky. Evidentně jsou vedeny záští, ani jeden z nich se nedá nazvat věcným." Budiž, rozdává kolem sebe rány, pokud je schopen rány přijmout, ok.

Jenže co se stane, pokud mu Zdeněk Matuška odpoví: "zášť je mnohdy cítit spíše z vašich příspěvků a pan Faltýn je jistě činorodý člověk, ale psát oslavnou ódu na jeho "hereckou" kariéru je dost komické."?

Afektovaná reakce: "Pane Matuško, psát blogy snad ještě můžu, ač se vám to nelíbí."

Včera mi bylo blbé psát, že pokud se mnou někdo nesouhlasí, asi to neznamená, že mi chce zakázat něco psát.

A vida, teď se ukazuje, že takto Aleš Presler opravdu uvažuje.

Jeho boj.

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, vážené diskutérky i diskutéři. Blíží se půlnoc, mnozí z nás půjdou spát, tak mi dovolte závěrečné shrnutí. Přečetli jste si rozhovor se zajímavým člověkem, který se vůbec nedotýkal politiky, přesto se ji sem někteří snažili zatáhnout, případně urazit respondenta. Poprvé jsem v diskuzi, ač nerad, musel mazat. Ne ty urážlivé příspěvky, to je výkladní skříň jejich autorů, jen jednu dámu, jejíž vstupy jsou jednoznačný stalking.

Martin Faltýn je natolik zajímavý člověk, se kterým by se podobných rozhovorů dalo udělat minimálně dalších deset. Pohyboval se v atraktivním prostředí, ať již se jednalo o jeho studium v někdejším SSSR, pak na Barrandově a v televizních studiích, jeho scénky s Izerem jsme třeba zmínili jen letmo, stejně tak jako Arabelu, o italské pohádce Princezna Fantagiro jsme nehovořili vůbec. Stejně tak jsem nezmínil ani jeho hudební vlohy, složil třeba písničku pro Petru Černockou. A také jsem nezmínil jeho četné zahraniční cesty (např. Japonsko, USA). Chtěl jsem vám ho jen představit našeho kolegu blogera (např. hned vedle tohoto blogu je lišta s rozhovorem s Martou Kučíkovou s reklamou na její knížku a diskuze téměř žádná).

Martin se této diskuze nezúčastní, což plně chápu, jen se také podivil, jak jsem mohl níže v příspěvku napsat, že toho dokázal stokrát víc než pp. Jandová, Mudra, Matuška a nyní k nim přidávám i pana Zelinku. Pan Zelinka se optal, jak jsem se k tomu výsledku dopracoval, a následovala mezi námi výměna názorů. Domnívám se, že odpověď je v článku, případně v tomto příspěvku.

Ale pokud se mýlím, nabízím zmíněným diskutérům podobný formát rozhovoru, kde by mohli obhájit své názory a přinést svoji kůži na blogerský trh. Dopředu vím, že se tak nestane, ono je rozdíl být "statečný" v diskuzích a něco jiného v článcích.

Koukám, půlnoc je za námi, tak dobrou!

1 0
možnosti

Čili ano, pan Faltýn je ve srovnání s vámi lidsky podstatně větší formát s nadhledem a obejde se bez útoků na jiné.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji všem čtenářům za přečtení a slušným diskutérům za příspěvky. Nechápu jen zdejší výkřiky pp. Jandové, Mudry a Matušky. Evidentně jsou vedeny záští, ani jeden z nich se nedá nazvat věcným. Vzhledem k tomu, že ve svých diskuzích zásadně nemažu, i když tady mě svrběla klávesnice. Martin toho dokázal stokrát víc než oni, což jim evidentně vadí. Je to jejich vizitka, ne moje. Těch lidí je mi líto.

6 0
možnosti

Docela by mě zajímalo, jakým výpočtem jste došel k tomu výsledku.

4 0
možnosti

Pěkný blog, kde se člověk dozví něco nového.

Díky. Karma.

R^

7 0
možnosti
Foto

Pěknej rozhovor. Pan Faltýn patří mezi ty které přečtu někdy s karmou, někdy bez karmy, ale rozhodně nepatří k nějakým radikalům tady.

3 0
možnosti

Mam temer podobny nazor. nekdy to sice vypada ze nektery clanek napsal na objednavku, a pan Presler mi to zde docela objasnil, ale jindy se jeho clanky daji cist.

2 0
možnosti
Foto

Proč by se měl stydět...?Troška snad točí porno...?:-)

2 0
možnosti

"Pomocný režisér". Já myslím, že bychom tady nemuseli používat plné tituly.;-D

8 0
možnosti
Foto

Budete se divit, ale většinou je pomocný režisér pán na place.

1 0
možnosti
Foto

R^karma a dík za rozšíření obzorů;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik