Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

>>Dlužno podotknout, že kapacity koncertních sálů, v nichž má Jarek vystupovat, je zhruba pět set (v Kladně tisíc) míst.<<

Tak to jste mě potěšil. To, že nemluvíte (resp. nikde není ani vidu ani slechu) o žádném vyprodaném strahovském stadionu, O2 aréně apod. Více viz níže.

>>Smutná zpráva pro kavárníky. Nikdo lístky nevrací.<<

Ne, to není smutná zpráva - naopak je to hodně dobrá zpráva - to, že těch míst bývá u současných koncertů jen zhruba 500 - 1000. Proruských trollů a lidí, kteří se o politiku vůbec nezajímají, je zajisté mnohem víc, takže Nohavica se o návštěvnost v takto malých sálech obávat nemusí - těch 500 proputinovských trollů nebo lidí apolitických se totiž najde vždycky. Ten váš blog by byl relevantní jen v případě, kdy by Nohavica vyprodal stadion na Strahově, během krátké doby opakovaně O2 arénu apod. Ale tak hloupý on není, aby se teď, po té své ostudě s Putinem, pokusil nějaký takový megakoncert uspořádat. Anebo jestli tomu, co jste do toho vašeho blogu napsal, opravdu věříte - a třeba se i domníváte, že stejně jako před tou ostudou s Putinem by Nohavica byl schopen vyprodat něco opravdu velkého, zkuste mu to navrhnout. A když budete úspěšný, moc rád se pak s vámi pobavím nad fotkami např. poloprázdného Strahova... Ale považuji za jisté že teď, po té ostudě s Putinem, bude Nohavica zase hrát jen v kulturácích a žádný velký koncert už nikdy neudělá. I kdyby ho kvůli tomu Presler na kolenou prosil... ;-)

0 0
možnosti

..... bych do teho kotla poslal protestovat ty jantary v čele s Peczynským,- na tech Alexandrovcích to ešče přežil, u tej zpěvandy ukrajinsko-kanadskýho původu už dostal tečku mezi světla,- ..... nechcu předjímat, ale vytočený kotlíkáři dokážou bejt docela agresivní, tak aby to na tem Nohavicovi nebyl nakonec slušnej Saigon;-DR^!

4 1
možnosti

Jarek Nohavica

a zrádce národa, tomu nemohu a nechce se mi věřit a uvěřit, on musí být něco úplně, ale úplně většího !! Vždyť se z Ruska vrátil a nepožádal o jejich občanství ! To musí bej mejlka kavárníků z havlérky !! Je to vlastenec, který nabral zkušenost, že nejlepší bude nechat si připnout jenom metál, zapět píseň v ruštině a honem zase domů, pochlubit se všem, již svojí vlastní medailí a zapět k tomu slavnou píseň v Českem rodném jazyce ,,tři čuníci jdou" a pozor přijde změna a jeden má medaili ! ;-D

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti

Jak je to s čuníkama, díky Nohavicovi, to již díky jeho písni a medaili dnes již víme!

Také jsem si pospíšil, abych si nějaký vrácený lístek na Nohavice koupil, ale bohužel mám stále obě své nohavice čisté a jde to i bez medaile!

1 1
možnosti

R^ Je dobře, že jste do závěru dal ten paskvil zapomenutého pištce; kavárna se jistě umělecky nadchla!

5 0
možnosti

Mě váš článek celkem pobavil a samozřejmě za mě Karma!

9 2
možnosti
Foto

Víte co se mi na některých diskutujících nelíbí, že jedním dechem odsuzují Nohavicovo donášení v dřívější době a sami tady na ostatních nenechají nitku suchou a jen hledají, jak druhému alespoň slovně ublížit.

Myslím si, že si také představovali demokracii trochu jinak, dnes jsou nespokojeni stejně jako my, kteří otevřeně hovoříme o zklamání, ale drží se svých vyjetých kolejí a pochybnosti, které jimi zmítají, potlačují vypouštěním jedovaté sliny do okolí.;-(

5 0
možnosti
Foto

No, a pan autor je v tom mistr nad mistry.:-/

2 13
možnosti
Foto

Samozřejmě karma, to je bez diskuse !R^

9 6
možnosti
Foto

Občan Lička s vámi souhlasí občane Macku. Gratuluji!

7 2
možnosti

Tak takto úspěšný článek jsem na iDNES už dlouho neviděl a ještě k tomu bez protekce.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Aleš Presler| sobota 10.11.2018 9:21 | karma článku: 39.90 | přečteno: 1573x

.

Ani se nedivím, že to někteří nejsou schopni strávit.

Marná sláva, když někdo umí psát, tak je to poznat.

:) :D

1 6
možnosti
Foto

Občane Ličko, myslím že jste to tu napsal už potřetí, nepočítám to. Ale já si obvykle své nejkrásnější chvíle užívám se svou ženou. Každý holt máme něco.

10 0
možnosti
Foto

To je dobré. Občan Lička je na vrcholu, podobně jako by třeba občan Okamura vyhrál volby, občanka Moudrá si neodpustí typický ženský faul, občan Švejda se dohaduje jestli je Nohavica lepší než Hutka o 1 nebo 2% a občan Presler za to všechno viní pražskou kavárnu :-).

9 2
možnosti

A nemohl byste jeste jednou dvakrat 'roztocit flasku'. Nekteri tu stale stoji v zimniku.

2 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik