Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aleš Presler: >>Děkuji všem za bohatou a plodnou diskuzi. Zvláště děkuji těm, kteří pochopili, že to není o Mnichovu, ale o novinářské manipulaci<<

Zdá se tedy, že pan Presler chtěl poukázat na to jakým je zdatným manipulátorem. Protože jak si jinak vysvětlit ten fakt, že zde neodpověděl ani na jeden z příspěvků, které zcela jednoznačně poukazovaly na naprostou nesmyslnost tohoto blogu - mám na mysli příspěvky, které panu Preslerovi sdělovaly, že o "Mnichovské dohodě" se učila všechna dítka školou povinná od 50. let až do současnosti. (Stačí si setřídit příspěvky podle Doporučovaných a hned v několika prvních to je zmíněno - a ani na jeden pan Presler neodpověděl.) Čili o "Mnichovské dohodě" se učila všechna dítka školou povinná od 50. let až do současnosti (i já chodil do školy před rokem 1989 a mohu to potvrdit) - takže z toho jednoznačně vyplývá, že jen naprostý manipulátor může napsat blog >>Kavárníci bodují. Mnichovský diktát a zradu západních spojenců opět nazývají dohodou<<. Děkuji tedy panu Preslerovi, že se zde k tomu tak krásně přiznal, že je novinářský manipulátor (o tom "novinářský" bych tedy docela pochyboval, ale budiž). Protože já ho už nějakou dobu pozoruji - a řekl bych, že pan Presler je přímo prototypem manipulátora. Takže, pane Preslere, ještě jednou díky! Opravdu jsem si už nemyslel, že to od vás kdy uslyším! Mohl byste to ale pro jistotu napsat ještě jednou a výslovně? Např. "Já, Aleš Presler, jsem manipulátor". To by od vás bylo moc hezké... Předem děkuji!

0 0
možnosti

P98e77t45r 81U83h19e47r

4. 10. 2018 9:51

Preslere, tvůj blog je o ničem. Jako novinář stojíš za starou bačkoru.

0 1
možnosti
Foto

Děkuji všem za bohatou a plodnou diskuzi. Zvláště děkuji těm, kteří pochopili, že to není o Mnichovu, ale o novinářské manipulaci, kdy z poměrně dlouhého rozhovoru vytrhnou pár vět, které se jim hodí a ostatní jaksi opominou. Smutné je, že prezident Václav Havel odmítl generálu Krejčímu udělit posmrtně řád Bílého lva, což napravil (a teď se vztekněte!) prezident Miloš Zeman.

3 0
možnosti
Foto

P.S.: Vítám návrat diskutéra Aladára Šišky (zde vystupuje jako Sidney Siska), který o mě stále šíří lži.

2 1
možnosti

P35e33t51r 97L13a43n15g15e17r

3. 10. 2018 16:08

Pane Preslere, to co jste napsal je hrozné čtivo, nehacknul vám účet pan Ziegler?

4 0
možnosti

Ty voe, to je blábol.

2 1
možnosti

P70e59t96r 53B85u71r22i87a91n

3. 10. 2018 15:23

Souhlas, karma. Pěkně jste to pane kořalečníku napsal. (nebo jak se vám oportunistům kaváren vlastně říká).

2 0
možnosti
Foto

:-/tak já Vám pomáhám v parku léčebny přetočit kačera na kolech v zatáčce směrem k objektu, je zima, honem do tepla... a oni mi smažou...Tady se jeden s pomocí nezavděčí:))

5 0
možnosti

D91a72v20i14d 78V19l46k

3. 10. 2018 13:16

Já se vsadím , že Hitler byl taky "kavárník,"Herodes taky "kavárník,"spartakiádní vrah Straka byl taky "kavárník" a Satan to byl kavárník non plus ultra. A já jsem taky "Kavárník" i když kafe nepiju a do kaváren nechodím. Všichni které nemá pan Presler rád jsou zatracení "kavárníci!" Je třeba všechny kavárny zavřít , živly z nich pozavírat a kontrolovat co se píše v novinách , jestli se nám tam nepromenují nějací "kavárníci!"

7 0
možnosti

Podle dohod z Locarna r.1925 měly být naše případné územní spory řešeny arbitráží. Mnichov sice po formální stránce splňoval jistou část požadavků na arbitráž, ale měl tak podstatné vady z hlediska mezinárodního práva, že byl po válce zneplatněn.Podle půvabného termínu Š+G lze říci, že podmínky nepřed Hitler dohodl ostatním účastníkům jednání a všichni je pak dohodli nám.

0 0
možnosti
Foto

Aleši, zkuste se někdy oprostit od dělení se na kavárníky a ty druhé.On v tom totiž není často vůbec žádný rozdíl. Lapidárně, jedni za osmnáct a druzí za dvacet bez dvou. Ač chápu, že mnozí mají ,,nutkání" se zviditelnit a etablovat jakkoli(!), když už ne jinak, tak alespoń na těchto stránkách. On sice ,,systém nahodˇ" jistě funguje, a velice, ovšem jak u koho i na koho;-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS