Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Na udávání není jistě nic hezkého. O nic lépe se však nezachoval řidič, když zneužil veřejný dopravní prostředek k propagaci své oblíbené (nebo mateřské?) strany. Když ji chce propagovat jako soukromá osoba, ať si pověsí transparent na vlastní plot. Takže suma sumárum, nemají si navzájem co vyčítat.

1 0
možnosti
PB

P56e61t79r 49B63u17r34i73a91n

3. 10. 2018 15:39

Už druhý váš článek a opět plný souhlas a karma. Asi vás zase začnu číst pravidelně. Když nechrstnete do článku kyblík osobní žluče, píšete zajímavě.;-)

0 0
možnosti
JZ

Pokud tam měl řidič nálepku bez souhlasu majitele firmy, tak je v pořádku, že ji musel odstranit. Pan Presler zřejmě nechápe, že autobus patří dotyčné firmě a nejedná se jaksi o všelidové socialistické vlastnictví. :-)

2 0
možnosti
Foto

Spíš nechápete vy, pane Zieglere. Článek není o nálepce, ale o udavači a hlavně o tom, proč se této marginálii věnuje hlavní zpravodajství iDnes.

1 0
možnosti
Foto

Stejně je hodně vypovídající když lidé přisluhující minulému režimu píši blogy na téma udavači, nebo věšění odpůrců.

6 1
možnosti
Foto

Lidé zmanipulovaní propagandou, a podporující určitý režim mají často potřebu pro tento režim něco udělat, nějak mu prospět. Proto udávají

4 3
možnosti
AM

A66d98a31m 10M61a86l52ý

3. 10. 2018 7:46

Vlastní zkušenost?

5 3
možnosti
Foto

:)) myslím, že by se ješté našlo Vaše skromné vzdycháni v nějaké diskuzi, jak jste jakoby takovým koněm v záloze Mafry....jak kdybyste chtěl...atakdále. :)) Zcela upřímně...mně je to jedno. Ale po vsech těch Vašich tady extempore, kdy Vy se jako takový pozdní nenechavec s duší všímavého až to bolí, odhalujete a dneska si berete na paškál i Idnes...skoro bych řekla, že by se měla Idnes jako ostudy zbavit vás. Koneckonců, s tím kouřením...jestli se z toho má dělat soukromý klub, nechť zmizí klamavý nápis pro ostatní, hospoda. Jestliže budou školní děti brát za kliku školy,pod kterou bude nalepeno Top09, budete Vy první, kdo sem rozhořčený článek napíše. Mimochodem v dnešní době, kdo píše o udavačství a dokládá to tak, jako vy ..je dětinou. Vůbec...kdo to slovo používá dneska...je pro mne nevyzrálý. Protože v demokracii se člověk má chovat a hlavně vnímat věci sakra jinak...ne jen pro užitek sebe sama.

4 1
možnosti
Foto

Já to dneska uzavřu za sebe asi takto: Bezvýznamná historka se díky jistému Romanovi a hlavně díky jisté "redaktorce" ocitla na hlavní stránce iDnes. To jsem také okomentoval, nic víc, nic míň. Nemám rád udavače, zvláště když jsou tak stateční, že prásknou autobusáka, ale sami se bojí zveřejnit své příjmení. Co mě však překvapilo je to, že se našla řada diskutérů, kteří se bonzáka v tomto konkrétním případě zastávají. To svědčí o jejich charakteru, holt někdo píše verše, jiný udání.

20 2
možnosti
Foto

Velmi sugestivně podsouváte, že kdyby byla samolepka TOP09 či ODS, tak by udání nepřišlo. Vůbec nepíšete o možnosti, že by mohla být také třeba třešničková. Prostě podprahové podsouvání názoru. Typický příklad manipulace. Ve Vašem případě se tomu nedivím. Ale je to hnus. A neomlouvá to ani to, že to děláte zrovna Vy.

7 13
možnosti
Foto

Pane Flaško, chápu, že jste nepochopil. Nemám rád udavače. Vy se jich zastáváte. A to je ten podstatný rozdíl mezi námi.

14 4
možnosti
Foto

kdyby tam měl nápis Okamaura fůj, nebo Pan Pressler je hulvát který uráží staré ženy a nesundal ho ani na vaši výslovnou žádost taky byste si připadal jako bonzák kdybyste ho zažaloval pro poškození vašeho jména?

3 4
možnosti
Foto

Pan Blogger píše o něčem, co asi nedokážete pochopit, protože Vám to nejspíše přijde naprosto normální. Píše totiž o rom, že je takovéto mstivé (má podle mne špatný názor, tak mu to osladím! ) udavačství známkou nízkého, pokřiveného charakteru. A jméno Roman? Vsadil bych se, že se jedná o jednoho zdejšího protěžovaného bloggera/mstivého udavače, pana R. M.

9 3
možnosti
MB

Mícháte účelově hrušky. Korektně, (ze své dlouho praxe DP), sděluji - Doby nálepky Baníku, plyšových medvědů, všelikých osobních suvenýrů, jsou pryč! Prostředky veřejné dopravy jsou pořízeny z Fondů EU. O využití JAKÉKOLIV PLOCHY - (zvenčí-zevnitř), rozhoduje ZŘIZOVATEL! I 1 cm2 je prodejní plocha reklam! To není o nálepce ODS - SPD, to je o TUPOSTI řidiče,(který je mj. na toto téma školen)! On se dopustil porušení Pracovní kázně - bude potrestán. Nechť si polepí své soukromé vozidlo - čímkoliv, zde poškodil zaměstnavatele a hlavně pak sebe ... :-)

6 5
možnosti
JJ

J33i59ř43í 72J66a67n29d94a

2. 10. 2018 21:04

Pořád to nic nemění na tom, že to nahlásil aktivní udavač aktivistické redaktorce.

16 3
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik