Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Budu občas číst vaše (to není chyba) články. Bude to sice s odporem, ale někdy je důležité poznat i lidi hrubé a s názory, jaké máte vy (ani teď to není chyba). Třeba to, co jste napsal k článku pana Valička, co jste napsal o panu Havlovi atd.:-/

5 0
možnosti
KT

Já nevím, řešíte alkoholismus dotyčných, ale na veřejnosti oba vystupovali, aniž by si toho někdo všiml, tak bych je oba nechala v klidu spát.

Havel jako prezident, nepadal do korunovačních klenotů, nezakopával o koberec, nepadal v televizi ze schodů a neplavaly mu alkoholické oči při vystoupeních.

11 1
možnosti
Foto

Ale ano, souhlasím.

0 0
možnosti
DG

Že by Havel "chlastal za nároďák", o tom nic nevím. Určitě nebyl abstinent a když

měli nějakou oslavu, určitě se napil, možná někdy i opil.

Ale nikdy jsem ho v TV neviděla opilého, a že byl v devadesátkách v televizi

každý den, je nesporné! Jak je to možné?

To jsou paradoxy, že.

5 0
možnosti
Foto

Jste zřejmě přesvědčená, že co nevidíte se neděje, jenže ono se dělo. A že jste ho neviděla opilého? Později už ne, neměl na to čas, ale koncem ́89 a začátkem ́90 to bylo, jak jsem psal.

0 1
možnosti
DG

Tak podle Vašeho úhlu pohledu takový Alois Jirásek (např.) nestrávil v pracovním procesu ani hodinu, že?

2 0
možnosti
Foto

V něčem pravdu máte, s něčím nemohu úplně souhlasit.

Že Havel a spol. chlastali za nároďák, je pravda. Že měli specifické postavení v totalitním státě je taky pravda, svým způsobem byli šanováni.

Nemám však potřebu otírat se o mrtvého, jen jsem naznačil. Co se týká KK, myslím, že byl oprávněně rozladěn. Jako odpůrce režimu se hodil, pak už jen zazpívat na Vencaplacu a ruce pryč od něj..... moc se nehodil.

3 0
možnosti
Foto

V textu jsem to nenapsal, ale bylo pro mě drsné, když jsem viděl, jak v tom Výčepu KK upadal. A za to viním Havla, KK si zasloužil daleko lepší osud.

3 0
možnosti
DV

D46a32v85i55d 57V15l91k

22. 5. 2018 20:08

Zajímalo by mne jaký přínos pro náš národ máte Vy v porovnání s tím nenáviděným Havlem. Podle mě nedosáhnete ani tak vysoko, abyste mu okopával kotníky.

8 1
možnosti
Foto

Okopávat kotníky někomu, kdo leží ve třech urnách?! To snad ani vaše manželka nemůže myslet vážně!

3 1
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, jak druhdy říkával VIP bloger Josef Hejna, že na "blogu nespí", přicházím do diskuze až nyní. Nikoho nebudu plusovat, ani minusovat. Co se týká zdvojení článku (už to nebudu opravovat), myslíte si, že jsem tak blbý, že bych si toho nevšiml? Když jsem ho zavěšoval, pečlivě jsem tu jednu verzi smazal. A přesto se objevila, můžete se zeptat šéfadmina Patrika, jaké jsou problémy se zdejší technikou, dodávanou ze Slovenska. Měl jsem obrovský problém s tím, abych se vůbec přihlásil, to se prý občas stává.

Takže děkuji všem za plodnou diskuzi a těm, kteří si sem přišli kopnout jen do osoby autora, říkám již po několikáté: Blog beru jako hospodu, kde vyjádřím názor ne deseti lidem u stolu, ale stovkám čtenářů. Pokud si někdo udělal hezký den z toho, že si v diskuzi odplivl, je to stále lepší, než kdyby si své flustrace vybil na prodavačce v supermarketu.

Ještě jednou děkuji všem za přečtení mého dvojitého škváru!

4 0
možnosti
Foto

Pane Preslere, nemohu si pomoci, ale působíte dojmem uplakaného hošíka, kterého na pískovišti nikdo neposlouchá, i když je přesvědčen, že jeho bábovička je prostě pěkná.

Jinak - ohledně toho kopání - začal jste Vy a to do osoby Václava Havla. Pokud byste snesl relevantní argumenty, dalo by se to pochopit a byla by možná i diskuse k jednotlivým bodům. Za situace, kdy na něj kydáte špínu musíte prostě čekat, že se někdo ozve a vrátí Vám to stejnou mincí. Psal jsem vám, že Váš konstrukt srovnání dvou naprosto odlišných osobností /vážím si obou/ je hloupý, což se ukázalo i jako názor mnoha dalších diskutujících.

Byl jste dotčen výsledky hlasování o blogera roku, nejspíše proto, že jste se nedostal do finále /jiný důvod nevidím, ale je možné, že existuje/. Možná to bude tím, že volíte podobná témata jako to dnešní.

Přeji Vám pěkný večer.

5 0
možnosti
KT

Aleš "Hugo Pludek" Presler

To sedí...

4 0
možnosti
JK

z čeho VH a ostatní disidenti žili? za co pili a kouřili?

3 0
možnosti
LH

Jana Kociánová

z článku na netu...

Zdena Mašínová: Havel byl jen rozmazlený mazánek

17.11.2014 20:05 Rozhovor

Spousta českých disidentů se věnovala pouze promiskuitě, alkoholismu a narkomanii, říká Zdena Mašínová. Energická sestra mužů, kteří se legendárně prostříleli na Západ, zůstala po celou dobu totality v Československu. A od jejího pádu se pokouší kontroverzně vnímanou rodinu rehabilitovat....

Zadejte si do GOOGLE Havel disidenti peníze a uvidíte jak si pohlaváři CHarty debužírovali a řadoví chartisti trpěli hladem.

4 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS