Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Miliardář a předseda vlády chce, abyste mu přispěli 50 mega na jeho firmu. To není obhajoba nadějného politika......

3 2
možnosti
Foto

To je správný přístup, paní Jandová. Proč se zabývat svým bezprostředním okolím, když přece za všechno může Babiš? Máte hodně jednoduché vidění světa, ale s tím já nic neudělám...

3 0
možnosti
Foto

Tihle novodobí soudruzi nám ještě ukážou. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Pan Pavlík se tady rozhořčil, že jde o dobrovolné příspěvky dárců. Téměř 100 000 Kč z transparentního účtu Praha sobě bylo použito na tisk letáků tohoto sdružení. Kandidáti, kteří jsou na nich propagováni a dohromady berou měsíčně statisíce, nejsou ochotni investovat vlastní peníze do vlastní prezentace. Tentýž Pavlík mě obvinil z faulu, že jsem Jana Čižinského označil jako vnuka národního umělce. Kdybych se chtěl dopustit skutečného faulu, pak bych v textu napsal, že tento podepsal i Antichartu. Navíc jsem měl tu čest redigovat část pamětí jeho strýce Pavla Smetáčka a mohu říci, že rodina Čižinských-Smetáčků si za totality žila zcela nadstandardně. A pan Čižinský se v jednom rozhovoru vyjádřil, jak jeho sestry byly bity na Národní třídě 17. listopadu 1989, když protestovaly proti totalitnímu režimu. Nebylo to náhodou tak, že za pět minut dvanáct (o tom bití dost pochybuji), kdy potomci z prominentních rodin najednou zjistili, odkud vítr fouká?

2 0
možnosti
Foto

P.S.: Pro upřesnění, maminka pana Čižinského je rozená Smetáčková, tedy sestra hudebníků Pavla a Ivana...

1 0
možnosti
JP

J53a11n 70P89a70v54l15í64k

22. 4. 2018 20:54

Pan Presler zapomněl uvést, že částka 444,- Kč uvedená v titulku má být určena na kampaň do voleb pro uskupení, za které chce pan Čižinský kandidovat na post primátora v Praze. Tento faul uvedený v titulku autora článku jeho tvrzení znevěrohodňuje. Každý politický subjekt, který má snahu zúčastnit se politické soutěže, by těžko svoji účast zviditelnil bez finančního zázemí. To, jak pan Presler snad ví, lze zajistit z různých zdrojů, z nichž jedním může být sbírka od sympatizantů onoho subjektu, což může znamenat také závazek uskupení, že sliby, které v kampani předloží, také v rámci možností dodrží. Jestliže má pan Čižinský jako politik nadstandardní příjmy, není nikde psáno, že svými možnostmi nepřispěje na svou kampaň. Takže z článku jsem pochopil, že kampaň si má politik platit sám ze svého, jinak ho pan Presler bude veřejně pranýřovat. Další poučení páně Preslera je rovněž bizarní, podle něj být vnukem významného orchestrálního dirigenta a synovcem šéfa jazzové kapely je pro takto postiženého jedince natolik problematické, že by ho to mělo zcela diskvalifikovat ze soutěže. Bůhví proč. Troufám si hádat, že byl-li by synovcem Michala Davida a vnukem Heleny Vondráčkové, bylo by vše v pořádku. Dodávám, že pana Čižinského neznám ani nebydlím na Praze 7.

3 2
možnosti
Foto

Odpověď viz výše, jen podotek ke kampani pana Čižinského v komunálních volbách v Praze 7 roku 2014. Ve volebním programu rozhodně chybělo zdražení parkovacích zón a výrazné omezení pro automobilisty z jiných městských částí. Vondráčkovou a Michala D. jste tady vytáhl vy, je vidět, jaké myšlenkové postupy se vám honí hlavou...

2 0
možnosti
MB

Kumulace funkcí, mne fascinuje ! Piráti, v r. 2015 napočítali R. Kleslové, za Hnutí Ano - měsíčně 360.000 Kč. Ty prachy byly legální, kladou řadu otázek. Člověk má pouze - jeden čas ! Tedy koná funkci - bere plat. Objeví další volný čas - sedí v nějaké Radě. Osobně nic nenamítám - tam má přece sedět zadarmo ! Pořád jde o jednu osobu - pokud mu čas zbyl, může se angažovat - nicméně svůj honorář již obdržel ! Mj., jak to bylo krásné za 1 Republiky u živnostníků ! Živnostnili a v podstatě , taky někde seděli. Různé Dobro spolky - brát za to odměnu - Nemyslitelé ! To už nemluvím o A. Rašínovi - Za službu státu se neplatí ! - Ale platí, pravil M. Hašek za ČSSD - Rekordman - 29 funkcí + VŠ k tomu ! Vždyť to nejde = Jde ! ... :-)

12 0
možnosti
Foto

Jsem stejného názoru. R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik