Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děda byl chytrý pán, protože jak tak sleduji tuto stranu, tak něco na tom bude. Tu tramvajovou zastávku jsem taky nepochopil. Jediné co kvituji je, že jí alespoň aktuálně předělali, protože ta nedávná verze, kdy se před řidičem z ničeho nic objevila nečekaná překážka v podobě ostrůvku v jeho jízdným pruhu, to byl hodně špatný vtip. Naštěstí jim tuto hovadinu (viditelně ohrožující životy) dopraváci asi neschválili a tak se předělávalo. Ono stačí popojet, asi 500m a tam lze narazit na další perličku. Nikam vedoucí cyklistickou stezku nedávno zřízenou místo jednoho jízdního pruhu. Pokud je pan starosta cyklista a ještě k tomu lidovec, tak to má svojí logiku. Zjevně by motoristy v maximální možné míře vytlačil, ale hezky lidoveky to na férovku neřekne.

0 0
možnosti
VV

Dobrý den , zkoušel jste zorganizovat defenestraci ?

0 0
možnosti
JB

J28a49n 92B82u17r77i83a91n

20. 3. 2017 13:43

Lidovců se musím zastat - oni jsou v jakémsi politickém středu. Proto mohou vládnout jak s pravicí tak levicí.

A problém českých lidovců je ten, že je volí poměrně málo lidí. Tudíž nevládnou sami. A tak to vypadá, že je jim jedno, s kým budou vládnout, hlavně že budou vládnout.

Jinak lidovci jsou poměrně zásadovou stranou, pokud se jedná o tabu. Jedním z těch tabu je vláda s komunisty - zkusil to Kalousek a musel si založit vlastní stranu.

0 0
možnosti

Slidovci je to pořád dokola. Nevědí, či jsou. A tak z toho vychází fakt, že jsouto levičáci, kteří chodí do kostela pro odpustky. Jsou to političtí hajzlíci,neboť když se dostanou do vlády, hned dělají opozici proti zbytku vlády. Místo, aby vytvářeli ve vládě něco pozitivního, tak vždycky tu vládu podráželi.Během posledních 20ti let se dvakrát přeměnili z levičáků na pravičáky aobráceně to stihli taky. Výsledek je, že jsou absolutně nesrozumitelní a nevypočitatelní.Falešní a prolhaní.

7 1
možnosti
JH

Ano. Váš děda se nemýlil a taky opravdu moc pěkné maskování:-)

6 1
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik