Diskuse

Díky některým bezohledným nekuřákům bude narušen noční klid kuřáků i dětí

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Nejstarší potvrzený člověk, Francouzka Jeanne Louise Calmentová, kterážto se dožila 122 let a něco, celý život kouřila...

Toť můj vzor R^

0 0
možnosti
OK

Typicky huličský "argument", znám jednoho, co kouřil a dožil se hodně let, takže je to vlastně zdravé. Na onkologii si na ní vzpomenete.

0 1
možnosti
DB

je fakt, že se kuřáci takovýmto bezohledným chováním mohou mstít...ale je velikou otázkou, jestli je msta to správné a jestli by nebylo lepší prostě a jednoduše a) přestat kouřit...nebo b) jít kouřit někam, kde nikoho neotravuji těmi smrady z cigaret....ale možná, že tento malinkatý kousek slušného chování se do řad vámi zmíněných kuřáků ještě nedostal...ale třeba se tam někdy i dostane....lidem také trvalo několik tisíc let než si všimli desatera...a stejně to neovládají všichni a ne všechna....tak možná za pár tisíc let...i kuřáci něco málo pochopí...

2 1
možnosti
Foto

A kam maji ti kuraci jit na cigo, kdyz jsou na pivu v hospode, kde se nepodava jidlo a kde se vzdy kourolo? To so maji zaletet na Mars?

3 1
možnosti
JD

Myslím, že to chce radikální řešení. Zákazů přibývá a začínají být nepřehledné.

Mám dokonalé řešení. Nechť stát a jeho aparát zakáží apriori všechno a vydá seznam několika málo věcí, které jsou povoleny. Tím se všechno zjednoduší.

2 0
možnosti
PT

P43e80t75r 55T59o64m30e69k

3. 3. 2017 16:02

A vy navrhujete co ? Zase hulit všude, kde se to těm smradlavým kuřákům bude hodit ? Kuřáci smrdíte.

1 0
možnosti

Rozplakalo me to vice nez Balada o ocich topicovych:-P

Omlouvam se, ale nic inteligentnejsi se na tenhle blabol asi napsat nedalo

2 2
možnosti
RJ

Jene Pavle, topiči elektrárenský, do kotle přilož!!! :-)

2 0
možnosti
JL

Protikuřácký zákon je patrně inspirován ideou, že maminky s dětmi začnou chodit do hospod a tatínkové začnou chodit kouřit na pískoviště. Myslím, že jsem to četl v jednom z rozhovorů s Václavem Klausem mladším.

7 0
možnosti
JP

To je ale blábol ;-D;-D;-D

2 2
možnosti

ale lidi neblázněte - proč byste spali - ;-D;-D;-D konečně můžete s dětičkami to tě hospod kam jste nechodili ohledně kouře

8 0
možnosti
Foto

Kuřáci se obětují, aby přinesli státnímu rozpočtu koruny a přispěli tak státu, dokonce si tím ničí zdraví a jsou jen šikanováni. Kdyby si nekuřáci koupili denně krabičku cigaret (a ihned ji zahodili, aby to nikoho neusmrtilo), byl by na tom stát o 40 miliard ročně lépe.

Ale to ti sobci , co myslí jen na vlastní blaho, neudělají, tak to bude stále na kuřácích.

4 0
možnosti
RJ

Správně!!! R^ A šel bych ještě dál - pravý uvědomělý netolerantní nekuřák, by neměl koupené krabičky cigare zahazovat, nýbrž pravidelně (na své náklady) odesílat do KLDR, Ruska, Sýrie, případně přímo Islámskému Státu, aby je co nejvíce poškodil... ;-D

1 0
možnosti
IM

I97v71a79n 90M32i36n42á89ř

3. 3. 2017 13:27

Stále tvrdím, že kuřáci jsou jedinou diskriminovanou, možná až - terorizovanou menšinou ! Jejich vytlačování na samý okraj společnosti je nedůstojné. Zvrhlé potisky na krabičkách cigaret by dnes mohly být stejně tak na obalech leckterých potravin, či alkoholu. Totální protikuřácký zákon je srovnatelný - s totálním vyvlastňováním v éře komoušů. Srovnatelný minimálně v tom, že v zákazech je naše společnost nucena jít vždy - do absolutního extrému !! JSEM NEKUŘÁK.

5 0
možnosti