Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Bohužel, žádný zákon kuřákům do hlavy nenatluče slušné chování. Ať jsou to miliony vajglů nebo otravovani okolí.

8 3
možnosti
OB

Přesně tak, slušnému chování musí lidi naučit rodiče a ne zákon

3 0
možnosti
IM

I69v45o 58M26i51l60d15a

3. 3. 2017 11:18

a co kdyby se kuřáci začali chovat k druhým slušně, sami ať si kouří co se do nich vejde, ať ale nekouří nikomu jinému!!!!!!!!!!!

4 0
možnosti
Foto

A co kdyby nekuraci nelezli do hospody, kde se nepodava jidlo a kouri se tam, kdyz jim to vadi? To je jako lezt do podzemni garaze, brecet, ze tam je smog a zakazovat auta.

4 1
možnosti
Foto

Prvotním viníkem je stát, protože výrobu cigaret nezakázal ;-):-)

2 0
možnosti
VL

Jako prohibice. Funguje to pouze teoreticky

2 0
možnosti
JZ

A to jsou kuraci fakt takovy nechapavy dobytek, ze jednoduse nemuzou jit kourit nekam, kde s tim neotravuji?

14 7
možnosti
RJ

A to jsou nekuraci fakt tak nechapavy dobytek, že nemůžou jít tam, kde se nekouří?

19 9
možnosti
Foto

Je to složité, musím se těch nekuřáků zastat, nejsou první ani poslední, kteří naskočili na vějičku státu, když byl označen veřejný nepřítel číslo jedna. Naletěli, protože se domnívali, že to s nimi stát myslí dobře a domnívali se, že státní restrikce jim přinesou zdraví, štěstí, dlouhá léta a třeba jim jednoho krásného dne dojde, že politik prosazující restrikce je opravdu tím úplně posledním, kdo by myslel na jejich zdraví, spokojenost, štěstí, že svého přítele nemohou hledat mezi politiky, ale mezi bližními, hned potom mezi přáteli, pak mezi ostatními, kteří jsou jako oni. Ale bavte se s voly o dortíčku, když víte, že jedí seno. :-/

14 0
možnosti
JK

To zní skoro jako by si ten zákon oni hloupoučcí naivní nekuřáci odhlasovali v referendu a teď ať trpí...ale on ten zákon vymyslel a odhlasoval někdo úplně jiný. Nebo ne? Já sám nekuřák i většina mých známých nekuřáků s absolutním zákazem nesouhlasila a zákaz kouření např. v barech považuje za absurditu, tak nevím proč to vyčítat nekuřákům(a dělat z nich onoho veřejného nepřítele), nikoli pánům poslancům kteří zákon spunktovali...

0 0
možnosti
RJ

Já budu každopádně své přátele - kuřáky či tolerantní nemilitantní nekuřáky přesvědčovat, aby v nadcházejících volbách nevolili socany ani Babišovce, kteří tento obskurní antikuřácký zákon protlačili v parlamentu i senátu. A sám to hodím ODS, kterážto jediná byla důsledně proti tomuto eurohujerskému právnímu paskvilu...

13 4
možnosti
MS

Ach jo,ODS už taky vládla,a taky byly paskvily a rozkrádačky! Dneska nevím,koho volit.....;-(

4 2
možnosti
OK

A zevnitř té hospody snad kouř ven, tedy do bytů ostatních neuniká? Vždyť je dnes nemožné nad kuřáckým bytem normálně bydlet. Kouření by mělo být zakázáno i v ulicích a parcích, jako to mají v New Yorku.

4 14
možnosti

Mělo by být zakázáno i bydlet;-D;-D

11 1
možnosti
RH

Není pan autor poněkud demagog?

2 8
možnosti

není - jen přesně popisuje, co už kolem nekuřáckých provozoven je a co se od května ještě zvýší

11 0
možnosti
SN

:-).....S tím hlukem bych souhlasil, ale pokud se týká kouře, foukne větřík a je pryč. Nemůže to v žádném případě otravovat bydlící nad hospodou.

A co takhle...kouř valící se denně z tisíců náklaďáků, to Ludvíkovi a Brabcovi nevadí?

Dnes už jsem slyšel, že L

Ludvík v zájmu zdraví celého lidstva chce omezit výrobu alkoholu a cigaret. Ale škrábe se na hlavě, jak dostat do rozpočtu peníze, o které bychom přišli. Ta daň na obojí je setsakra vysoká ! Obojek se utahuje, můžeme se divit, že lidé začínají říkat....zlatí komunisti !

4 4
možnosti

asi vám nikdy nikdo nekouřil pod oken. Dvě patra pod námi chodí soused večer kouřit "z okna" - a pokud není vichřice jako třeba dnes, kouř nejen že stoupá nahoru (to byste si měl pamatovat z fyziky), ale při otevření okna ještě "leze" do bytu (také fyzikální zákon)

5 0
možnosti
MK
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik