Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Volby v systému, kde je možné voliče uplácet, přiliš neznamenají. Já už vidím jediné řešení ... systém nepodporovat a to i za cenu snižení vlastní životní úrovně. Když nebude z čeho voliče uplácet a co rozkrádat, systém se zhroutí sám.

1 0
možnosti
Foto

Bohužel se ukazuje, že rozkrádat je stále co. Tahle nová parta na sedmičce tvrdila, že je všechno rozkradené a ejhle - ukázalo se, že jim ti nenávidění předchůdci odkázali účet s hezkou cifrou, určenou na nákup nové radnice. Proto ta rychlost s koupí přinejmenším diskutabilní budovy.

1 0
možnosti
JH

Aleši, o té sedmičce víte určitě víc než já. Ale to vysávání radnic jede všude. Podívejte se na kdysi modrého Zoufalíka z Prahy10. ODS opustil dost opožděně, ale zbylo na něj korýtko v radě u Kleslové. Sám budu zvědavý, zda začne někdy pracovat.!!

1 0
možnosti
Foto

Josefe, je to tak skoro všude, proto na mě občas, ale skutečně jen občas, padne depka. Pak vznikne politický blog...

0 0
možnosti
MS

Podle nadpisu se to tváří jako recenze jedné knihy ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Jo, na Miloše jsem si vzpomněl...

0 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli je to útěcha, ale na Osmičce jsou na tom snad ještě hůř. Ale je fakt, že ten barák je hnusnej už od pohledu zvenčí. Já si původně myslel, že se má kupovat bývalá Economia (Dobrovského 25), ta snad byla nějaký čas taky ve hře, ale radši jsem si vygůglil aktuální stav a valím na tu hrůzu oči.

1 0
možnosti
Foto

Ta situace ohledně Ekonomie by stála za samostatný text, ale nikoho by to už asi nezajímalo. V kuloárech se říká, že tehdejší opozičníci, co jsou dneska u kormidla, se podíleli na zhacení tohoto záměru.

0 0
možnosti
MN

Copak, copak to prohlédnutí? Lezl jste autore do řitě (?) a nedostal za odměnu korýtko?!

0 2
možnosti
Foto

Na lezení do řitě jsou tu jiní, že, paní Novanska...

0 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik