Prosím, prosím… Nevrátí někdo lístek na koncert zrádce národa Jarka Nohavici?

10. 11. 2018 9:21:50
Něco je špatně. Podle textů zdejších blogerů zradil Jarek Nohavica náš národ přijetím ruské medaile 50 na 50, podle diskuzních příspěvků kavárenské úderky dokonce na 90 %.

Nedávno jsem tady psal, že svět je v pořádku, když i přes štvanici na Jarka Nohavicu kvůlivá ruskému ocenění jsou jeho listopadové koncerty beznadějně vyprodány. Kavárenští diskutéři zvedli rukavici a tvrdili, že Nohavicovy koncerty jsou vyprodány ihned v předprodeji, tedy nic nového pod sluncem, ovšem uvědomělí občané na ně nepřijdou či vstupenky vrátí. Na chvíli jsem se s jejich argumentací ztotožnil, pravdoláskařů je přece hafo, mnozí z nich si mohli na Jarka potajmu ty lupeny pořídit, on ten jejich Hutka a písně typu Smrtka či Ovar sice potěší nakrátko jejich srdce, ale kvalita je kvalita a Nohavica ční nad Hutkou jako Zeman nad Drahošem.

Správný kavárník již dávno dobře ví o spolupráci Jarka se Státní bezpečností, kdy jí dotyčný sdělil, že Kryl je nespokojen svým malým vzrůstem a špatným finančním ohodnocením v rozhlasové stanici Svobodná Evropa. Správný kavárník však nepochopí, že tohle bylo pro Kryla marginální a nejvíc ho zklamal Václav Havel svým paktováním s komunisty.

Zpět k Jarkovi. Doufal jsem, že jeho dehonestace v celostátních médiích a potažmo i tady na blogu přinese své ovoce. Jak už jsem výše zmínil, kavárenští očekávali masový návrat lístků. Nelenil jsem tedy a dnes (pátek) obvolal prodejce na všech místech, kde se listopadové koncerty konají. Začínal jsem nenápadně touhou po koupi lístku, očekávaná odpověď zněla „vyprodáno“. A teď já, starý lišák, uplatnil svoji genialitu:

„Vyprodáno jest, ovšem Jarek zradil český národ a tak očekávám, že tento zrazený národ bude vracet vstupenky. A já bych tyto vrácené vstupenky koupil v jakémkoli množství, ať vaše organizace netratí. Takový jsem frajer!“

Dlužno podotknout, že kapacity koncertních sálů, v nichž má Jarek vystupovat, je zhruba pět set (v Kladně tisíc) míst. Smutná zpráva pro kavárníky. Nikdo lístky nevrací. A moje genialita, že případně vrácené vstupenky koupím v jakémkoli množství? Lidí s podobným nápadem je spousta a na vrácené vstupenky, které ale nikdo nevrací, je pořadník. Lidé mají zkrátka Jarka rádi a to ani pravdoláskaři nezmění.

Jsem rád, že navzdory snahám kavárníků o dehonestaci Jarka Nohavici a hlavně jeho likvidaci, se jejich dílo nezdaří. A to díky demokracii, která jim vůbec nevyhovuje (protože Zeman a Babiš zvolení ve svobodných volbách a volby by proto nejraději chtěli zakázat).

Abych ale nebyl vůči kavárníkům tak negativní, zahrajme jim skvělou píseň jejich guru Jardy Hutky. Tenhle hit přesně ukazuje jejich intelektuální schopnosti a hlavně uvažování:

Autor: Aleš Presler | sobota 10.11.2018 9:21 | karma článku: 43.73 | přečteno: 3008x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Vlastík Fürst

Velkopáteční zastavení může prospět i ateistům

Velký pátek není v naší zemi svátkem moc dlouho. Volný den máme až od roku 2016. Otázkou je, jak s tímto volnem naložíme. Můžeme vyrazit na nákupy či za zábavou, nebo je možné se rozhodnout, že ho budeme „slavit“.

29.3.2024 v 9:05 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 0 | Diskuse

Karel Trčálek

Fialova vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že se v Česku už žije líp!

ANO, bude líp! Pan premiér se opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost je však nutné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou

29.3.2024 v 8:16 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 55 | Diskuse

Filip Vracovský

Česko jako země plná ateistů a agnostiků přesto žije z křestanských tradic a k Rusku

nebo Ukrajině má poměrně blízko. Těžko však může chápat Blízký východ . Než se v další sérii blogů vrátím do kuchyně dovolte ještě jednu úvahu laika....

29.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 67 |

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 36.99 | Přečteno: 824 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 32.99 | Přečteno: 3124 | Diskuse
Počet článků 325 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3262

http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...