Na pionýrském táboře mě zneužila členka Leninského svazu mladých. Nestěžuji si.

12. 12. 2017 11:02:36
Nevím, jak je to dnes, ale za našich mladých časů byly tzv. pionýrské tábory hlavně o sexu. Jezdil jsem na ně od první třídy ZDŠ, ovšem ten sexuální aspekt jsem pochopil, bohužel, až později.

Ten kluk si furt honil péro a my, prvňáci či druháci, jsme nechápali, co na tom jako vidí. Ovšem ti starší „táborníci“ nás upozorňovali, že na tom něco je. Pionýrský vedoucí nás učil postavit stan, a když se to podařilo, vlezli jsme dovnitř a starší kluci donutili Tomáše k jeho oblíbené produkci. My, prvňáčkové, jsme žasli nad předváděnou onanií, zatímco vedoucí před nově postaveným stanem křičel, že jsme odporní teplouši. Tehdy jsem ale netušil, co je to onanie a teplouš, učitelé ve škole nás o tom neinformovali.

Čas oponou mávnul, uběhlo pár let, a já náhle patřil k těm starším pionýrským táborníkům, ač jsem pionýrem nebyl. Tady dám trošku odbočku a vysvětlím, proč jsem se stal pionýrem a pak zase ne. Jako zlobivému dítěti mi bylo znemožněno stát se jiskřičkou (pro neznalé těch dob napíšu posloupnost: Jiskra, pionýr, Svaz mládeže, komunista). Pionýrem jsem se po různých peripetiích sice stal, měli jsme krásnou vedoucí. Bůhvíproč se této role zřekla a já na to reagoval tak, že jsem z Pionýra vystoupil. Vůbec to nebylo jednoduché, musel na to být písemný souhlas rodičů, což se nakonec i proti jejich vůli zdařilo. (Nikdo z vás si dnes zřejmě nedokáže představit, že když dítě za totáče vystoupilo z Pionýra, vrhalo to špatný stín na rodiče a ohrožovalo to jejich kariéru.)

Vyrůstal jsem ve složité době. Vlítli sem Rusové, Dubčeka v roce 1969 vystřídal Husák – a já vegetil na pionýrském táboře. Aniž bych tušil, tehdy vznikl Leninský svaz mladých, co lezl do zadku okupantům, někdo zase založil SSM, nechce se mi ta fakta dohledávat, gůglujte, pokud vás to zajímá, fakt je, že Lenini se nelíbili ani novým vládcům a zakrátko je zrušili.

Té „Lenince“ bylo tehdy devatenáct, mně třináct. Vedla pionýrský oddíl malých děvčat, ten můj zase chlápek, co ji chtěl sbalit. Nevím, proč si mě Leninka oblíbila, politice jsem tehdy vůbec nerozuměl. Strávil jsem s ní však nádhernou noc, kdy mě zaučila všemu možnému i nemožnému. Jistě pochopíte, že detaily si nechám pro sebe. Zmíním se jen o tom, že můj tehdejší pionýrský vedoucí (pozdější reprezentant ČSSR v šachu) běhal kolem stanu a vykřikoval, jak je toto možné.

Z dnešního hlediska, kdy ženy po desetiletích udávají muže za údajné zneužití, jsem na tom opačně. Byl jsem zneužit jako chlapec a přesto říkám: Věro, díky!

Autor: Aleš Presler | úterý 12.12.2017 11:02 | karma článku: 38.61 | přečteno: 3783x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 0 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 72 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 11.07 | Přečteno: 150 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 10.59 | Přečteno: 293 |

Michael Laitman

Odhalení tajemství Knihy života

Jeden mudrc kdysi řekl: „Člověk musí získat jak vědomosti, tak moudrost.“ Na otázku, jaký je mezi nimi rozdíl, odpověděl: „Vědomosti se získávají čtením knih, moudrost se získává čtením knihy, kterou jsi ty sám.“

28.3.2024 v 4:14 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 32 | Diskuse
Počet článků 325 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3262

http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...